[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۷
  • دوره جدید

کوکو گردو با رب انار، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
 زمان پخت: 30 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر
گردو محلی: 250 گرم
پیاز: 1 عدد
جعفری، چوچاق، وارنبو: 50 گرم
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه و روغن: به مقدار لازم

کوکو گردو یا آغوز کوکو یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه است که اصالت آن متعلق به استان‌های مازندران و گیلان می‌باشد. ‌این نوع کوکو در نقاط مختلف شمال کشور با دستورات متنوعی تهیه می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم ‌این غذای خوشمزه را تهیه کرده و در شب یلدا بر سر سفره غذایتان قرار دهید.

 طرز تهیه 
گردو را چرخ کنید و یا آسیاب کرده و در‌ هاون بکوبید.
پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را به طور کامل با دست بگیرید.
سبزی را ریز خرد کنید.
گردو و پیاز و سبزی را با هم ترکیب کنید.
تخم مرغ‌ها را به مواد بیافزایید و مخلوط کنید.
مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.
مایه کوکو را به صورت گرد شکل داده و با کف دست تخت کنید، سپس درون روغن داغ سرخ کنید.
پس از سرخ شدن دو طرف کوکوها، آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
برای تهیه سس ‌این غذای خوشمزه رب انار و رب گوجه را در ظرفی تفت دهید و کمی ‌آب به آن بیافزایید و سپس، بعد از غلیظ شدن آن در کنار کوکو گردو سرو کنید.
می‌توانید کوکو‌ها را درون ظرف سس بچینید و سپس یک قاشق سبزی معطر را به آن بیافزایید و اجازه دهید سس به خورد کوکوها برود.
آغوز کوکو شما آماده است.

 نکات کلیدی 
 کوکو گردو را معمولاً به همراه فسنجان و برنج سرو می‌کنند.
 به جای سبزی‌های شمالی می‌توانید از هر سبزی معطری استفاده نمایید.
 کوکو گردو را می‌توانید هم با نان و هم برنج سرو کنید.
 برای پف کردن بیشتر کوکو گردو می‌توانید 1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید.
 گردو را بیش از حد آسیاب و له نکنید تا کوکو بیش از اندازه چرب نشود.
 می‌توانید رب انار را به مواد کوکو نیز بیافزایید و سپس کوکو را در روغن سرخ کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی