طرز تهیه املت پنیری، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
تخممرغ درشت: 3 عدد
خامه پرچرب: 3 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رندهشده: یکچهارم پیمانه
کره: 1 قاشق غذاخوری
آویشن، پونه و ریحان خردشده (خشک): به مقدار نیاز
نمک و فلفل: به مقدار نیاز
در بین پیشغذاها یا اردورهای رایج و راحتی که میتوانیم تهیه کنیم، اسم املت برایمان آشناست و اصولاً با ساده ترین مواد میشود املتهای متنوعی درست کرد. تقریباً با هر ماده غذایی به خصوص انواع سبزیجات میشود املت لذیذ و خوشمزه ای درست کرد. از آنجا که املت غذایی سریع و فوری است، هر شخصی با هر درجه از مهارت در آشپزی به راحتی میتواند املت را درست کرده و حتی در وعدههای غذایی نه تنها به عنوان پیش غذا، بلکه به عنوان غذای اصلی و کامل سرو کند. یکی از انواع مختلف املت، املت پنیری (fromage omelette) است که به خاطر طعم و مزه خوب و شکل ظاهری متفاوتی که دارد، طرفداران زیادی دارد. اگر با حوصله و دقت و صرف زمان کافی این غذا را تهیه کنیم، میتوانیم آن را در میهمانیها به عنوان نوعی فینگرفود سرو کنیم و از خوردنش لذت ببریم.
برای تهیه املت پنیری میتوانیم از مواد دلخواه متفاوت استفاده کنیم تا هم از تهیه اش و هم از خوردنش لذت بیشتری ببریم. روش تهیه املت پنیری ساده و خوشمزه را در ادامه میخوانید که تقریباً پایه این نوع املت است. شما میتوانید مواد دیگری را نیز با این مواد ترکیب کنید و مثلاً املت سبزیجات پنیری، املت ژامبون پنیری و املت قارچ پنیری داشته باشید که هرکدام طعم خاص خود را دارند و لذیذ و دلچسب هستند. امیدوارم دستور آشپزی امروز برای شما الهامبخش ایدههای متفاوت باشد و از آن لذت کافی ببرید.
طرز تهیه
مرحله اول
فر را با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله دوم
تخممرغ و خامه سنگین را با همزن برقی دو تا سه دقیقه بزنید تا مایه سبکی به دست آید.
مرحله سوم
کره را در تابه نچسب قرار دهید و تابه را در فر بگذارید تا کره ذوب شود.
مرحله چهارم
نمک و فلفل را به مایه خامه و تخم مرغ اضافه کنید. مواد را در تابه داخل فر بریزید و در فر را ببندید تا مایه کمی خودش را بگیرد.
مرحله پنجم
مواد را به حالت دورانی و آرام از دیوارهها
جدا کنید.
مرحله ششم
پنیر رنده شده و سبزیجات خرد شده را روی تخم مرغ پخته بریزید و دوباره ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود و املت پنیری کاملاً منسجم شود. اگر دوست دارید املت پنیری برشته داشته باشید، چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی آن طلایی و برشته شود. این مرحله حساس است و باید در این زمان کنار فر باشید و املت را بررسی کنید تا نسوزد. تخم مرغ سریع میسوزد.
نکات کلیدی
در مرحله اول تخم مرغ را خوب بزنید تا کاملاً سبک شود و حجم بگیرد؛ چراکه روی کیفیت املت پنیری یعنی پوک و کرکی شدن آن تأثیر میگذارد.
در املت پنیری از انواع ادویه و حتی از سیر میتوان استفاده کرد.
مراحل پخت را میتوان روی اجاق گاز هم انجام داد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین