[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

عدس پلو با سبزی، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
 زمان پخت: 80 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر
گوشت: 300 گرم
عدس: 1 لیوان
برنج: 3 لیوان
گردو سائیده: 2 قاشق غذاخوری
سبزی پلویی خشک: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
پیاز: 1 عدد
نمک و فلفل: مقدار لازم

عدس پلو با سبزی کمی ‌شبیه به سبزی پلو است اما در آن از عدس استفاده می‌شود، یعنی در واقع ترکیبی است از عدس پلو و سبزی پلو.

  طرز تهیه
پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. گردوی سائیده شده را به گوشت اضافه کنید و مجدد کمی ‌تفت دهید. 4 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و آب گوشت کشیده شود.
عدس را از شب قبل خیس دهید. برنج را با چند لیوان آب و کمی ‌نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. هم‌زمان عدس را نیز به برنج اضافه کنید و بگذارید عدس و برنج با هم بجوشند.
پس از اینکه برنج نرم شد مخلوط عدس و برنج را آبکشی کنید (برنج باید به اندازه‌ای بپزد که وقتی میان دو انگشت می‌فشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی ‌خام باشد، عدس خیس خورده به همراه برنج پخته و نرم خواهد شد). 
 داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه‌تان را قرار دهید. مقداری برنج و عدس داخل قابلمه بریزید و روی آن مقداری از مایه گوشتی و مقداری سبزی خشک بریزید. به همین صورت قابلمه را پر کنید و در نهایت با برنج روی مواد را بپوشانید.
حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی ‌بخار کند. نصف لیوان آب را با چند قاشق روغن یا کره ذوب شده مخلوط کنید و روی برنج بدهید. حرارت را کم کنید و بگذارید برنج به آرامی ‌دم بکشد. سپس عدس پلو با سبزی را در ظرف بکشید و سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی