[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۷۵۷
  • دوره جدید

کنترل دیابت فقط با سیر، روزنامه شیراز نوین

عضو هیئت علمی ‌مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به ‌این که سیر یک ماده ضد دیابت است و مقدار قند خون را تنظیم می‌کند، گفت: تمام کسانی که قند دارند و یا چربی در بدنشان جمع می‌شود باید تا حد مقدور از سیر استفاده کنند.
به گزارش صدآنلاین، عضو هیئت علمی ‌مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: سیر یک آنتی‌بیوتیک و یک ضدعفونی‌کننده عمومی ‌است. اثرات ضد میکروبی، ضد سرطان و آنتی‌اکسیدان دارد و در‌ ایمنی بدن هم مؤثر است. دکتر طیبه شاهی گفت: سیر دارای املاح معدنی مهمی مانند سلنیوم، روی، کروم، ژرمانیوم و ویتامین‌های E، C ،B، A و مقدار زیادی ید است.
وی با اشاره به ‌این‌که سیر فشارخون را پایین می‌آورد، بیان کرد: ‌این گیاه یک آنتی‌بیوتیک و یک ضدعفونی‌کننده عمومی ‌است. سیر کار موجودات میکروسکوپی روده را تنظیم کرده و از تکثیر برخی باکتری‌های خطرناک در دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند. به ‌این جهت در اکثر موارد اسهال، اسهال خونی، ورم‌های معدی، احساس سنگینی و نفخ، خوردن سیر را توصیه کرده‌اند.
عضو هیئت علمی ‌مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان ‌این که در اختلالات کبدی و اختلالات غده کبدی (تیروئید وکلیه)، نقرس، سیاتیک، سرگیجه، احساس صدای مبهم در گوش‌ها و هیجانات، سیر به‌عنوان یک ماده شفابخش توصیه شده است، ادامه داد: سیر یک ماده ضد دیابت است، زیرا ‌این گیاه مقدار قند خون را تنظیم می‌کند. تمام کسانی که قند دارند و یا چربی در بدنشان جمع می‌شود باید تا حد مقدور از سیر استفاده کنند. سیر میزان گلوکز خون را پایین می‌آورد. اثرات ضد میکروبی، ضد سرطان و آنتی‌اکسیدان دارد و در ‌ایمنی بدن هم مؤثر است.
وی در مورد نکات احتیاطی مصرف سیر گفت: گیاه سیر دارای طبیعت خیلی گرم و خشک بوده و نباید با داروهای شیمیایی از جمله آسپیرین که رقیق‌کننده خون هستند مصرف شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی