طرز تهیه پاستا پستو، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
پاستا: 1 پیمانه
آب: 4 پیمانه
نمک: یک سوم قاشق چایخوری
برای سس پستو:
برگ ریحان تازه: 1 پیمانه
بادام: یک هشتم پیمانه
روغن زیتون فوق بکر: 1 و یک دوم قاشق غذاخوری
سیر: 1 حبه
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
پاستا پستو یکی از سالمترین غذاهایی است که میتوانید برای خانواده تهیه کنید. سس پستو یک سس کاملاً گیاهی، مقوی و خوشمزه است. در طرز تهیه سس پستو دیدهاید که این سس با برگهای ریحان، دانههای کاج، سیر، روغن زیتون و مقداری پنیر پارمزان تهیه میشود، اما در اینجا به جای دانه کاج از بادام استفاده شده است. شما میتوانید آن را با بادام هندی یا پسته هم جایگزین کنید. در ضمن در اینجا پنیر پارمزان داخل سس استفاده نشده است بلکه مستقیم روی پاستا ریخته میشود. از هر نوع پاستای فرمی میتوانید برای تهیه پاستا پستو استفاده کنید. در اینجا مخلوطی از پاستا لولهای و پیچی استفاده شده است. مقادیر برای 1 نفر گفته شده است. میتوانید به راحتی آنها را چند برابر کنید.
طرز تهیه
مرحله اول
تابهای را روی شعله قرار دهید تا داغ شود. بادام خام را داخل تابه بریزید. شعله را کم کنید و 2-3 دقیقه تفت بدهید تا کمی بوداده شوند. در این مدت مرتب هم بزنید تا نسوزند. سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله دوم
بعد از این که بادامها خنک شدند آنها را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا خرد شوند.
مرحله سوم
یک پیمانه برگ ریحان که به خوبی شسته و خشک شدهاند را اضافه کنید. 1 حبه سیر کوچک و مقداری فلفل و نمک هم اضافه کنید.
مرحله چهارم
شروع به میکس کردن کنید و به تدریج روغن زیتون را نیز اضافه کنید. بعد از این که سس آماده شد آن را بچشید و نمک و فلفل را به ذائقه خود تنظیم کنید. 5-6 قاشق از سس برای پاستای هر نفر کافی است. میتوانید سس اضافی را در یخچال نگه دارید.
مرحله پنجم
حال 4 پیمانه آب را داخل قابلمهای بریزید و بگذارید جوش بیاید، وقتی جوش آمد به آن نمک بزنید. پاستای خشک را داخل آب جوش بریزید. 7-8 دقیقه صبر کنید تا پاستا پخته شود، سپس آن را آبکش کنید.
مرحله ششم
پاستای آبکش شده را داخل ظرف سس پستو بریزید و مخلوط کنید. روی پاستا میتوانید کمی فلفل و آویشن بزنید.
در آخر مقداری پنیر پارمزان هم برای طعم بهتر روی پاستا بریزید و نوش جان کنید.
نکات کلیدی
برای این که سس پستو رنگ سبز زیبایش را حفظ کند میتوانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
این که بادام در سس کاملاً پودر شود یا کمی درشتتر باشد و زیر دندان بیاید بستگی به ذائقه شما دارد.
سس پستو را میتوانید تا 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین