[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۷۵۴
  • دوره جدید

سالاد ماکارونی، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم
ماکارونی فرمی: یک بسته
سیب زمینی پخته و نگینی شده:2 عدد متوسط
ژامبون خرد شده:1 لیوان
خیارشور خرد شده:4 تا 5 عدد
هویج پخته نگینی:1 عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای ریز شده:1 عدد
ذرت کنسروی:3 قاشق غذا خوری
نخود فرنگی:1 لیوان
سس مایونز:1 لیوان
سیر رنده شده:4 حبه
ماست چکیده:2 قاشق غذا خوری
پودر آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
نعنا: نوک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
آبلیمو:1 قاشق غذا خوری


سالاد ماکارونی یکی از بهترین و محبوب‌ترین پیش غذاها در مهمانی‌هاست. این بار برای مهمان‌هایتان سالاد ماکارونی را با سیب زمینی خوشمزه‌تر و متفاوت‌تر تهیه کنید. سالاد ماکارونی با سیب زمینی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار محبوب است که به عنوان پیش غذا و برای پذیرایی در مهمانی‌ها و مجالس تهیه می‌شود. در این بخش از آموزش آشپزی نمناک شما را با طرز تهیه سالاد ماکارونی آشنا خواهیم کرد که در آن سیب زمینی به کار رفته و بچه‌ها عاشق آن هستند.

 طرز تهیه 
1. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و بشویید.
2. سیب زمینی‌ها را به صورت مربعی خرد کنید.
3. سیب زمینی‌های خرد شده را با نمک، آب و کره بپزید تا جایی که سیب زمینی‌ها له نشوند.
4. پوست هویج را بگیرید.
5. هویج را به صورت نگینی خرد کنید.
6. هویج‌های خرد شده را با کمی آب بپزید.
7. نخود فرنگی‌ها را در ظرفی با کمی نمک و آب بپزید.
8. درون قابلمه‌ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
9. ماکارونی‌ها را به همراه مقداری نمک، کمی آبلیمو، زردچوبه و کمی روغن داخل قابلمه بریزید.
10. پس از گذشت 7 تا 10 دقیقه ماکارونی‌ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید.
11. ماکارونی‌ها را کنار بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود.
12. خیارشور را به هر اندازه‌ای که دوست دارید خرد کنید.
13. فلفل دلمه‌ای را با آب بشویید و خرد کنید.
14. ژامبون را هم با چاقو به صورت نگینی یا خلالی خرد یا رنده کنید.
15. در ظرفی سیب زمینی، نخود فرنگی، ژامبون، هویج، فلفل دلمه، خیارشور و... بریزید و با همدیگر ترکیب کنید.
16. ماکارونی فرمی آبکش شده را به مواد ظرف اضافه کنید.
17. در ظرفی دیگر برای تهیه سس، حبه‌های سیر خیلی ریز خرد شده یا رنده شده را با سس مایونز و ماست ترکیب نمایید.
18. سپس ادویه‌ها و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید تا سس آماده شود.
19. در این مرحله مایونز را به ماکارونی و مواد دیگر افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.
20. اجازه دهید سالاد ماکارونی یک ساعت درون یخچال بماند.
21. پس از یک ساعت سالاد ماکارونی را در ظرف سرو ریخته و با ذرت و... تزیین کنید.

 نکات کلیدی
 در صورت تمایل برای تهیه این سالاد می‌توانید از کمی مرغ پخته و ریش ریش شده به جای ژامبون استفاده کنید.
 سالاد ماکارونی را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و مواد سالاد به همدیگر طعم بدهند.
 اجازه دهید پاستا کاملاً خنک شود بعد سس را اضافه کنید.
 در صورت تمایل می‌توانید برای تهیه این سالاد از قارچ سرخ شده هم استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی