[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۷۵۷
  • دوره جدید

طرز تهیه تارت شکلاتی ، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم
آرد:2 فنجان
شکر:3 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
کره بی‌نمک: سه چهارم فنجان
تخم مرغ:1 عدد
آب سرد:2 قاشق غذاخوری
تارت خانگی
مواد لازم میانی تارت شکلاتی
مواد لازم    
موز:1 عدد بزرگ
شکلات:150 گرم
خامه صبحانه:    250 گرم

تارت شکلاتی یک شیرینی خوش طعم و محبوب است که معمولاً به عنوان میان وعده سرو می‌شود، شما هم می‌توانید تارت شکلاتی را برای سرو در میهمانی‌هایتان آماده کنید.
تارت شکلاتی نوعی شیرینی خوشمزه و بین‌المللی است که معمولاً به عنوان میان وعده در مجالس و مهمانی‌های مهم سرو می‌‌شود. اگر شما هم به زودی مهمانی خاصی در پیش دارید، پیشنهاد می‌‌کنیم طرز تهیه تارت شکلاتی را از این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک بیاموزید و با توجه به این رسپی یک تارت شکلاتی خوشمزه تهیه کنید.

 طرز تهیه شیرینی و خمیر تارت شکلاتی
1. آرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
2. کره را اضافه کنید.
3. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
4. در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ را با آب سرد ترکیب کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
5. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.
6. به قدری ورز دهید تا خمیر یکدستی داشته باشید که خیلی خیس یا چسبناک نباشد.
7. خمیر را پس از ورز دادن درون ظرفی بگذارید و سطح آن را صاف کنید.
8. روی ظرف خمیر را با پلاستیک پوشانده و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
9. خمیر را روی یک سطح کمی ‌آردپاشی شده قرار دهید و با کمک وردنه به شکل دایره به ضخامت حدود 1/4 اینچ باز کنید.
10. حالا خمیر تارت را داخل ظرف مخصوص یا همان تابه تارت قرار دهید.
11. خمیر را کف ظرف پهن کرده و فشار دهید تا محکم جا بیفتد.
12. لبه‌های خمیر را به کناره‌های ظرف بچسبانید.
13. خمیر شما باید همه کف ظرف را پوشانده و ضخامت یکسانی در کف ظرف داشته باشد.
14. خمیر تارت را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
15. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
16. خمیر تارت را با فویل آلومینیومی‌ بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه بپزد.
17. در ظرفی زرده تخم مرغ را هم بزنید.
18. خمیر را از فر خارج کرده و فویل آلومینیومی‌ را برداشته و با استفاده از برس شیرینی پزی، زرده تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید.
19. خمیر را دوباره به فر برگردانید و 8 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا رنگ تارت طلایی شود.
20. دقت کنید که رنگ خمیرتان تیره نشود.
21. اجازه دهید خمیر داخل قالب کاملاً خنک شود و وقتی گرم است، خمیر را از قالب خارج نکنید زیرا خمیر شما می‌شکند و خرد می‌شود.
22. بعد از خنک شدن به راحتی و با احتیاط خمیر را از قالب خارج کنید.

 طرز تهیه فیلینگ یا مواد میانی تارت شکلاتی
1. شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید.
2. شکلات را در ظرفی ریخته و به روش بن ماری ذوب نمایید(شکلات را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید) گاهی شکلات‌ها را هم بزنید تا کاملاً آب شوند.
3. خامه صبحانه را به شکلات آب شده اضافه کنید.
4. دوباره خامه و شکلات را روی حرارت آب جوش( به روش بن ماری)گذاشته و مخلوط نمایید.
5. موز را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
6. موزها را داخل خمیر تارت بچینید.
7. از شکلات به آرامی‌ روی موزها بریزید تا تارت کاملاً پر شود.
8. ظرف تارت را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات و خامه سفت شده و خودشان را بگیرند.
9. برای تزیین تارت شکلاتی از پسته یا گردو، خمیر فوندانت، خامه و انواع میوه‌ها و... می‌ توانید استفاده کنید.
10. داخل تارت را با مواد مختلفی مثل مربا، خامه، کرم پاتیسیر، کرم کاستارد، گاناش، ژله، بریلو و انواع میوه‌ها و شکلات می‌توان پر کرد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی