مافین وانیلی مجلسی ، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم
آرد:1 لیوان
تخم مرغ:2 عدد
شیر: یک سوم لیوان
روغن: یک چهارم لیوان
پودر شکر: 1 لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
مافین یک نوع کیک خوشمزه است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و شما میتوانید به راحتی این کیک را در خانه تهیه کرده و در کنار چای یا قهوه برای میهمانانتان سرو کنید. مافین طرز تهیه متفاوتی دارد و میتوان داخل مافین را با مارمالاد یا کرم پر و این دسر خوش طعم و سالم را با میوههای دلخواه تزئین نمود. مصرف این کیک ساده بدون ضرر میباشد و پیشنهاد میکنیم آن را برای فرزندان خود آماده نمایید.
طرز تهیه
1. فر را روشن کنید تا گرم شود.
2. در ظرفی تخم مرغها و شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت زمان 5 دقیقه هم بزنید تا حجم این مواد دو برابر شود و رنگ آن سفید گردد.
4. شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل اضافه کنید.
5. در این مرحله روغن را به باقی مواد بیافزایید و برای دو دقیقه با دیگر مواد مخلوط کنید.
6. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید.
7. پس از الک کردن آرد و بیکینگ پودر را آرامآرام به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی آنها را هم بزنید.
8. مایه کیک را با استفاده از یک ملاقه درون قالب بریزید اما قالب را پر نکنید و یک سوم از آن را خالی بگذارید.
9. با نوک چاقو آغشته به روغن روی مافینها شیار بزنید تا شیرینی پس از پخت ترک بردارد.
10. قالبها را برای مدت زمان تقریبی 30 الی 35 دقیقه درون فر و با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
11. بعد از خارج کردن مافینها از فر آنها را میتوانید تزئین و نوش جان نمایید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین