موس شکلات وگان (موس شکلات گیاهی)، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم
پودر کاکائو یک دوم پیمانه + 1 قاشق غذاخوری برای تزیین
قهوه فوری یا اسپرسو 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
کره کاکائو خرد شده سه چهارم پیمانه
نمک دریا یک چهارم قاشق چایخوری
شیر نارگیل پر چرب 415 میلی لیتر
عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
شیره افرا 1-2 قاشق غذاخوری
خرمای مجول بدون هسته 6-9 عدد
دسرها و میان وعدهها یکی از پر طرفدارترین خوراکیها هستن که تنوع اونها حتی از غذاهای اصلی هم بیشتره. این خوراکیهایخوشمزه در طعمهایمختلف، ترش و شیرین، درست میشن که البته در بین اونها طرفدارهای دسرهای شیرین بیشتره. از دسرهای معروف و پر طرفدار مثل چیز کیک گرفته تا دسرهای رژیمی و یا برای افراد با برنامه ی غذایی خاص همگی طعم و مزه مخصوص به خودشون رو دارن و به روشهایمختلف درست میشن. از بین انواع مختلف دسر اغلب افراد به دنبال طرز تهیه دسری هستند که مواد اولیه اون کم باشه و درست کردن اون نیاز به زمان زیادی نداشته باشه. موس یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین دسرهائیه که میتونید اون رو در طعمهای مختلف درست کنید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه موس شکلات مخصوص وگانها رو بهتون آموزش بدیم. این موس به صورت کاملاً گیاهی درست میشه با مواد اولیه طبیعی درست میشه و از اون جا که مخصوص وگان هاست، بر خلاف بسیاری از موسها، در مواد اولیه اون از تخممرغ استفاده نمیشه. مواد اولیه این موس شکلاتی گیاهی بسیار کم و همچنین همگی در دسترس هستند و شما میتونید هر زمان که قصد تهیه اون رو داشتید به راحتی اونها رو تهیه کنید. البته این دسر خوشمزه تنها به وگانها و گیاه خوارها محدود نمیشه و همه میتونن این موس شکلاتی بینظیر رو درست کرده و از طعم فوق العاده اون لذت ببرن. اگر شما هم به بوی تخممرغ در موس و یا هر دسر دیگری حساس هستید میتوانید این دسر فوقالعاده رو بدون ذرهای بو و یا طعم نا مطبوع امتحان کنید. راستی! موس شکلات وگان یه نوع خامه گیاهی مخصوص هم داره که در انتها میتونید به اون اضافه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه موس شکلات گیاهی و خامه نارگیلی مخصوص اون رو بهتون یاد میدیم تا بتونید این دسر مجلسی و خاص رو به راحتی درست کنید.
طرز تهیه
۱- یک قابلمه کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس پودر کاکائو، پودر اسپرسو (به دلخواه)، کره کاکائو، نمک و یک پیمانه از شیر نارگیل را داخل قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. آنها را مرتب هم بزنید تا زمانی که کره داخل مواد ذوب شود.
۲- پس از ذوب شدن کره، باقی مانده شیر نارگیل را نیز داخل قابلمه بریزید و به مواد اضافه کنید. پس از هم زدن مجدد مواد، آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۳- در انتها عصاره وانیل و شیره ی افرا را به عنوان دو طعم دهنده اصلی موس شکلات وگان به مواد داغ اضافه کرده و هم بزنید. سپس خرمای مجول را که از قبل هسته آن را جدا کردهاید، به موس شکلات اضافه کنید تا شیرینی آن نیز تکمیل شود.
۴- بعد از آن که مخلوط خنک شد، آنها را داخل مخلوط کن برقی بریزید و آن قدر میکس کنید تا زمانی که موس شکلاتی گیاهی شما کاملاً یکدست شود و حالت خامهای پیدا کند.
۵- بعد از آن که مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شد، موس شکلات وگان میکس شده را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و روی آن را با کیسه پلاستیکی یا سلفون بپوشانید. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود. حداقل چهار ساعت برای آماده شدن موس زمان لازم است.
۶- پس از آماده شدن موس شکلاتی وگان، آن را از یخچال خارج کرده و به دلخواه تزیین کنید. برای تزیین موس شکلات گیاهی میتوانید مقداری پودر نارگیل، پودر کاکائو و یا بادام خرد شده یا پرک را روی سطح آن بپاشید. کرم نارگیل یکی از بهترین گزینهها برای تزیین این موس خوشمزه است که طعم آن را نیز خاص و ویژه میکند:
طرز تهیه خامه نارگیل
شیر پر چرب و یا خامه نارگیلی ۱ قوطی
عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند یک چهارم پیمانه
۱- خامه یا شیر نارگیل غلیظ را چند ساعت یا یک شبانه روز داخل یخچال و یا ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا چربیهایشیر جامد شود.
۲- قوطی را باز کنید و قست مایع آن را خالی کنید تا تنها بخش چربی شیر یا خامه باقی بماند. (میتوانید مایع را برای درست کردن اسموتی نگه دارید.)
۳- مواد جامد شیر یا خامه نارگیل را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با مخلوطکن آن قدر بزنید تا سبک شود.
۴- برای شیرین کردن خامه نارگیل، مقداری پودر قند و عصاره وانیل به آن اضافه کنید. سپس آنها را نیز با همزن بزنید تا کاملاً با خامه مخلوط شوند.
نکات کلیدی
- برای تزیین موس شکلات وگان میتوانید شکلات تختهای را با رنگی متفاوت (شیری) روی سطح آن رنده کنید تا دسر شما جلوه بیشتری داشته باشد.
- به جای خرمای مجول که نوعی خاصی از خرماست میتوانید از هر نوع خرمای دیگری که در اختیار دارید نیز استفاده کنید.
- اگر به شیره افرا دسترسی ندارید میتوانید از عسل به عنوان شیرین کننده طبیعی موس شکلات وگان استفاده کنید.
- اگر میزان کافئین پور کاکائو برای شما زیاد است، میتوانید اسپرسو را از مواد اولیه موس شکلاتی حذف کنید.
- اگر نتوانستید کره کاکائویی را از فروشگاهها تهیه کنید و به آن دسترسی نداشتید، میتوانید کره گیاهی را جایگزین آن کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین