چگونه کربوهیدرات روزانه را کاهش دهیم؟، روزنامه شیراز نوین
یکی از اصلیترین عوامل در کاهش وزن کاهش مصرف کربوهیدرات در وعدههایغذایی است. به گزارش بهداشت نیوز، یکی از اصلیترین عوامل در کاهش وزن کاهش مصرف کربوهیدرات در وعدههایغذایی است، به همین دلیل در ادامه چند راه ساده به شما معرفی میکنیم تا کربوهیدرات کمتری دریافت کنید:
اطلاعات محصول
با توجه به مقدار نمک، روغن، انرژی و قند که با رنگها روی مواد غذایی مشخص میشوند سعی کنید مواد غذایی شما رنگ سبز داشته باشد.
شکر سم پنهان
استفاده از شکر برای شیرین کردن نوشیدنیها اصلاً ایده خوبی نیست. یک قاشق غذاخوری شکر سفید یا قهوهای 12 گرم کربوهیدرات به شکل فروکتوز و 50 درصد به شکل گلوکز دارد. شاید فکر کنید عسل طبیعی بهتر است اما این ماده هم سرشار از کربوهیدرات است. یک قاشق غذاخوری عسل 17 گرم کربوهیدرات دارد و میزان فروکتوز و گلوکز آن هم مانند شکر است.
سبزیجات زیر خاکی
سبزیجات منبع غنی مواد مغذی و فیبر و همچنین سرشار از آنتیاکسیدانهایی هستند که بدن را در برابر بیماریها مقاوم میکنند. اما برای پایین نگه داشتن کربوهیدرات بدن باید از سبزیجات بدون نشاسته استفاده کرد. برخی ازسبزیجات و حبوبات مثل هویج، ترب، سیب زمینی شیرین، لوبیا و ذرت سطح متوسطی از کربوهیدرات دارند. خوشبختانه سبزیجات لذیذ بسیاری هستند که کربوهیدرات پایینتری دارند.
میان وعده با کربوهیدرات پایین
طی یک مطالعه مشخص شد که زنان بعد از خوردن یک وعده اسنک سرشار از پروتئین احساس سیری بیشتر داشتند. بهترین کار این است که برای میان وعدهها، مواد غذایی با کربوهیدرات پایین و پروتئین بالا میل کنید. در ادامه چند ماده غذایی مناسب را به شما معرفی کردهایم که به ازای هر 28 گرم، کمتر از 5 گرم کربوهیدرات خالص قابل هضم و علاوه بر آن پروتئین هم دارند.
بادام: 6 گرم کربوهیدرات، 3 گرم فیبر
بادام زمینی: 6 گرم کربوهیدرات، 2 گرم فیبر
فندق: 4 گرم کربوهیدرات ، 2 گرم فیبر
گردو: 4 گرم کربوهیدرات ، 2 گرم فیبر
پنیر: کمتر از یک گرم کربوهیدرات
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین