[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

با ۳ مکمل ضداضطراب آشنا شوید، روزنامه شیراز نوین

برخی از مکمل‌های طبیعی می‌توانند به رفع اضطراب کمک کنند.
به گزارش بهداشت نیوز، تحقیقات نشان می‌دهد که مکمل‌های مختلف از جمله ویتامین‌ها، اسیدهای چرب امگا3 و داروهای گیاهی ممکن است مکمل ضد اضطراب باشند. اضطراب می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد و باعث نگرانی، ناراحتی، ترس یا وحشت شود. 
مکمل‌هایی که برای برطرف کردن اضطراب مفید هستند:
ویتامین دی
تحقیقات بین سطوح ویتامین D و افسردگی ارتباط یافته‌اند و معتقدند مصرف مکمل‌های ویتامین D ممکن است به درمان این بیماری کمک کند. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است بین کمبود ویتامین D و اختلالات اضطرابی نیز ارتباط وجود داشته باشد. یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که مصرف مکمل‌های ویتامین D، افسردگی و اضطراب را در زنان مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود می‌بخشد. با این حال، تحقیقات در مورد ارتباط بین اضطراب و ویتامین D نتایج متفاوتی را به همراه داشته است. بدن در نتیجه قرار گرفتن پوست در معرض نور خورشید، ویتامینD می‌سازد. افراد می‌توانند با گذراندن زمان بیشتر در آفتاب، خوردن مواد غذایی غنی از ویتامین  D و یا مصرف مکمل‌های ویتامینD ، کمبود آن را جبران کنند.
ویتامین B کمپلکس
ویتامین‌‌های گروه B برای مدیریت بسیاری از فرایندهای بدن از جمله استرس، مؤثر هستند. یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که شرکت‌کنندگانی که سطح ویتامین B12 کمتری داشتند، بیشتر در معرض افسردگی یا اضطراب بودند. همچنین، یک مطالعه در سال 2018 نشان داد افرادی که غذاهای سرشار از ویتامین B مصرف می‌کنند، نسبت به افراد دیگر، اضطراب و استرس کمتری دارند. افراد معمولاً می‌توانند ویتامین B کافی را از خوردن انواع موادمغذی دریافت کنند. برخی از ویتامین‌های گروه B از جمله ویتامین‌های B12 و B2 بیشتر در منابع جانوری یافت می‌شوند، به همین دلیل، افرادی که از رژیم گیاه‌خواری پیروی می‌کنند ممکن است به مکمل آن‌ها نیاز داشته باشند.
منیزیم
منیزیم برای عملکرد موثر سیستم‌های بدن ضروری است. محققان دریافتند که مکمل منیزیم ممکن است شاخص‌های اضطرابی را در افراد مستعد به این بیماری بهبود بخشند. همچنین، یک مطالعه در سال 2016 گزارش داد که مصرف مکمل‌های منیزیم در افراد مبتلا به اضطراب مربوط به سندروم پیش از قاعدگی مفید است. افراد می‌‌توانند به منظور دریافت مقادیر کافی از منیزیم، از مکمل‌های منیزیم و یا منابع غذایی سرشار از منیزیم مانند گندم، اسفناج، کینوا، بادام و بادام هندی، شکلات تلخ و لوبیا مصرف نمایند. مصرف دوزهای بالای منیزیم می‌تواند باعث اسهال شود. با دوز کمتر مانند 100 میلی‌گرم شروع کنید. از مصرف بیش از 350 میلی‌گرم در روز بدون تأیید پزشک خودداری کنید. منیزیم می‌تواند با اثربخشی آنتی‌بیوتیک‌ها، داروهای ضد افسردگی و داروهای ضد روان‌پریشی تداخل داشته باشد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی