تارت میوهای، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 30 عدد
شیر: 3 پیمانه
شکر: 10 قاشق غذاخوری
نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
آرد: 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
نان تارت: 20 عدد
هر فصل با میوههای مخصوصش فرصت خوبی برای درست کردن دسر و کیک و کوکیهای متنوع با طعمهای بهشتی است. تارتلتهای رنگی یکی از دسرها و میان وعدههای خوشمزه ای هستند که با کراست نان تارتلت و فراستینگ خامه شیرعسلی و میوههای فصل درست میشوند. درست کردن تارت میوه ای رو میتوانید با میوههای مختلف با رنگهای متنوع درست کنید. درست کردن تارت میوه ای با نان تارت آماده، کرم مخصوص و میوههای رنگی یکی از خوشمزه ترین و متنوع ترین دسرهاست. معمولاً برای درست کردن تارت میوه ای از میوههای کوچک مانند خانوادههای توتها از جمله توت فرنگی، شاتوت یا بلوبری و گیلاس استفاده میکنند اما میتوانید میوههای دیگر مثل هلو، شلیل و کیوی را هم به قطعات ریز خرد کرده و روی تارت میوه ای بریزید. در این مطلب یکی از کرمهای خوشمزه ای را که برای درست کردن تارت میوه ای درست میشود به شما آموزش میدهیم. وجود این کرم در تارت میوه ای باعث میشود که هم میوههای تارت در کنار هم منسجم شوند و هم طعم تارت میوه ای فوق العاده شود. علاوه بر کرم تارت میوه ای در ادامه مطلب روشها و تکنیکهای دیگری را هم برای درست کردن تارت میوه ای آموزش میدهیم. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه
۱- نصف مقدار شیر، آرد و نشاسته را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
۲- داخل ظرف دیگر زرده تخم مرغ و شکر را با همزن خوب بزنید و مخلوط کنید.
۳- باقی مانده شیر را گرم کنید، در حدی که بجوشد. بعد کم کم آن را به زردهها اضافه کنید و هم بزنید.
۴- سپس نصف بعدی شیر که با آرد و نشاسته مخلوط کرده اید به این مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۵- مواد تارت میوه ای را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. در حدی که با ماسوره شکل بگیرد.
۶- وقتی مواد را از روی حرارت برداشتید در آخر وانیل و کره را به آن اضافه کنید.
۷- وقتی کرم تارت میوه ای خنک شد آن را داخل قیف بریزید و با ماسوره داخل نان تارت آماده شکل دهید. سپس میوههای دلخواه خود را روی آن بچینید و تزئین کنید.
نکات کلیدی
- برای درست کردن کرم تارت میوه ای میتوانید از کرم پاتیسیر استفاده کنید.
- به جای کرم میتوانید از خامه قنادی زده شده استفاده کنید. خامه قنادی را کامل بزنید؛ به طوری که به پرههای همزن بچسبد. سپس آن را داخل قیف و ماسوره ریخته و داخل نان تارت را پر کنید. سپس روی آن را با میوههای خرد شده یا ریز تزئین کنید.
- کاسترد نیز یکی از بهترین گزینهها برای درست کردن تارت میوه ای است. پودر کاسترد را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید و به راحتی آن را درست کنید.
- تارت میوه ای را میتوانید با یک میوه یا مخلوط میوههای خرد شده درست کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین