[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

طرز تهیه خورش جعفری ، روزنامه شیراز نوین

خورش جعفری یکی از خورش‌های اصیل گیلانی است که عطر و طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد و به راحتی و سریع می‌توانید به همراه برنج درست کنید و لذت ببرید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش جعفری در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای 4 نفر
گوشت مرغ:۵۰۰ گرم (ران، سینه یا فیله)
پیاز:۲ عدد
سبزی جعفری سرخ شده:    ۳۰۰ گرم
پرک لیمو عمانی: نصف پیمانه
زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه خورش جعفری مجلسی ابتدا جعفری را تمیز بشویید و بگذارید خشک شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید، سپس جعفری را در تابه به همراه روغن روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رنگ سبزی کمی ‌تیره شود.
 مرحله دوم
بعد پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، وقتی روغن داغ شد، پیاز‌ها را در آن تفت دهید تا پیاز سبک و کمی ‌طلایی رنگ شود.
 مرحله سوم
سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا خوشرنگ شود، بعد نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و ۱ تا دو دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
 مرحله چهارم
در این مرحله تکه‌های مرغ را که به دلخواه و سلیقه خودتان از سینه، ران یا فیله مرغ انتخاب کرده‌اید در اندازه‌های دلخواه خرد کنید و در پیازها بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شوند.
 مرحله پنجم
حالا جعفری سرخ شده را به تکه‌های مرغ‌ اضافه کنید و با هم کمی ‌دیگر تفت دهید تا خوب با هم مخلوط شوند و رنگ سبزی کمی ‌تیره شود و عطر و طعم سبزی با مرغ‌ها ترکیب شود.
 مرحله ششم
مقداری زعفران را همراه با کمی ‌آب جوش بگذارید تا دم بکشد و بعد روی مرغ‌ها بریزید تا عطر و طعم و رنگ زعفران کاملاً به خورد مواد رود و مرغ‌ها طلایی و خوشرنگ شوند.
نکته: مقدار زعفران به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.
 مرحله هفتم
بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا نیم ساعت با هم بپزند، بعد از این مدت پرک لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید و دوباره یک ساعت اجازه دهید بپزد.
نکته: حتماً از پرک لیمو عمانی یا پودر داخل لیمو عمانی استفاده کنید چون پوست لیمو عمانی خورش را تلخ می‌کند.
 مرحله هشتم
بعد از این‌که خورش جعفری خوب پخته شد و جا افتاد از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید و همراه با پلو و سالاد و ترشی و انواع دورچین سرو کنید و لذت ببرید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی