[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۴۶
  • دوره جدید

خطرات مرگبار مصرف برنج، روزنامه شیراز نوین


دانشمندان معتقدند آرسنیکی که در مدت طولانی در بدن انسان ذخیره می‌شود، سالانه هزاران نفر را مسموم می‌کند. با این حال، این بدان معنی نیست که علت مرگ این افراد میزان بالای آرسنیک در بدن باشد.
به گزارش بهداشت نیوز، بر طبق تحقیقات دانشمندان انگلیسی، مقادیر زیاد برنج در رژیم غذایی می‌تواند برای انسان کشنده باشد. بر اساس یک مطالعه جدید که نتایج آن در مجله علمی  «Science Direct» منتشر شده، مشخص شده است که پیشرفت بیماری‌های قلبی - عروقی با استفاده از غلات و حبوبات محبوب مرتبط هستند.
اگر برنج به ندرت در سفره غذایی شما ظاهر می‌شود، دلیلی برای نگرانی ندارید. با این حال، افرادی که نمی‌توانند زندگی خود را بدون این محصول تصور کنند و به طور مرتب از آن استفاده می‌کنند، در معرض خطر بزرگی قرار دارند.
آنطور که متخصصان دریافتند، برنج حاوی مقادیر کمی آرسنیک است که در بدن رسوب می‌کند. مقدار کمی از این ماده برای انسان تهدیدی ایجاد نمی‌کند، با این وجود سم کافی می‌تواند در بدن دوستداران برنج جمع گردیده و باعث مسمومیت شود.
دانشمندان معتقدند آرسنیکی که در مدت طولانی در بدن انسان ذخیره می‌شود، سالانه هزاران نفر را مسموم می‌کند. با این حال، این بدان معنی نیست که علت مرگ این افراد میزان بالای آرسنیک در بدن باشد. 
اما به صورت کلی، وجود این عنصر در بدن باعث بیماری‌های سیستم قلبی عروقی و آنکولوژی می‌شود.
دانشمندان دانشگاه منچستر و دانشگاه سالفورد پس از انجام تحقیق مشترک در مورد خطرات برنج و حاصل شدن نتایج، بیانیه‌ای‌ را توسط پروفسور «دیوید پولیا» منتشر نمودند:
تحقیقات نشان می‌دهد که ۲۵ درصد از مصرف کنندگان برنج در انگلیس و ولز به دلیل آرسنیک غیر آلی موجود در خاک در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی هستند. 
در مقام مقایسه، در میان افرادی که اغلب برنج می‌خورند، میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری‌ها بیشتر از افرادی است که برنج را در حد اعتدال و در مقادیر کمی مصرف می‌کنند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی