کوفته مرغ و پنیر خانگی، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت مرغ چرخ کرده:۴۵۰ گرم
تخم مرغ:۱ عدد
آرد سوخاری: یک دوم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: یک دوم پیمانه
روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه و ادویه: به میزان لازم
جعفری تازه: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول:
ابتدا برای درست کردن این غذا به سراغ فیله یا سینه مرغی که داریم، میرویم. اگر چربی اضافی دارد از آن جدا میکنیم و بعد خوب آن را میشوییم و میگذاریم آب آن برود. حواستان باشد مرغ را خیس خیس استفاده نکنید مخصوصاً سینه مرغ را چون طعم آب درون بافتش میرود و طعم غذا را خراب میکند. پس بعد از اینکه آب مرغ رفت، چرخ گوشت را میآوریم و شروع میکنیم به چرخ کردن سینههای مرغ. سپس بعد از اینکه سینههای مرغ را چرخ کردیم میریزیم در یک کاسه و میگذاریم کنار.
حالا بعد از اینکه کارمان با مرغ تمام شد میرویم سراغ جعفری که داریم. سعی کنید از جعفری تازه تا آنجایی که امکانش هست استفاده کنید. پس اول جعفریها را پاک میکنیم و بعد شسته و میگذاریم آب آن برود. بعد از اینکه جعفریها خشک شدن آنها را روی تخته آشپزخانه میگذاریم و شروع میکنیم به خرد کردنشان ولی ریز. سپس آنها را هم در یک کاسه کوچک میریزیم و میگذاریم کنار بماند تا در غذایمان از آن استفاده کنیم.
مرحله دوم:
حالا در این مرحله اول از همه کاسهای که سینه مرغهای چرخ کرده داخل آن هست را میآوریم و بعد روغن زیتون، پودر سیر و پیاز را درآن میریزیم ( البته باید بگویم اگر پودر سیر یا پیاز ندارید میتوانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید ولی باید همراه با سینه مرغ آن را چرخ کنید که در کوفته مشخص نباشند و قشنگ به خورد مرغ چرخ کرده بروند). حالا در ادامه یک کاسه برمیداریم و پنیر پارمزان را در آن رنده میکنیم. سپس بعد از رنده کردن به مخلوط مرغمان اضافه میکنیم. بعد آرد سوخاری، نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و در آخر هم تخم مرغ را داخل موادمان میشکنیم.
سپس مواد را با هم مخلوط میکنیم. کمیکه مواد را هم زدیم، دستکش یکبار مصرف دستمان میکنیم و با دست شروع میکنیم به ورز دادن موادمان با هم که خوب به خورد هم بروند و یک مخلوط یکدست به دست بیاوریم. حالا بعد از اینکه مواد را خوب ورز دادیم مقداری جعفری که ریز کرده بودیم را هم به مخلوط موادمان اضافه میکنیم و مجدد همه مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم که جعفری هم در مواد کوفتهمان به صورت یکدست پخش شود.
مرحله سوم:
حالا در این مرحله قبل از هر کاری میرویم سراغ فر، فر را روشن میکنیم و میگذاریم روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا گرم شود و برای پخت کوفتهها آماده باشد. حالا سینی فر را میآوریم و یک ورقه آلومینیومی را برداشته و کف سینی پهن میکنیم. حالا مواد کوفته را میآوریم و به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برمیداریم و شروع میکنیم به گرد کردن آنها و بعد از اینکه به صورت توپ گرد در آوردیم در سینی میگذاریم. در ادامه همه مواد کوفته را به همین صورت گرد میکنیم و به طور منظم و با کمی فاصله از هم در سینی فر میچینیم.
حالا سینی کوفتهها را میگذاریم در فر تا ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر بماند تا کامل پخته شود. نگاه میکنیم هر وقت رنگ کوفتهها طلایی شد آماده هستند. سپس آنها را از فر در میآوریم و در ظرف میچینیم و همراه با سُس دلخواه و سبزیجات سرو میکنیم. نوش جان.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین