[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۸۳
  • دوره جدید

طرز تهیه ماهی حسون، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 2 نفر
فیله ماهی حسون: 500 گرم
پیاز بزرگ: 1 عدد
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
جوز هندی: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری
کشمش پلویی: 3 قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم برای سرخ کردن
ماهی یکی از مواد غذایی هست که باید در هفته حداقل دو تا سه مرتبه از آن استفاده کنید. ماهی حسون یکی از انواع ماهی‌هاست که می‌توانید در بازار پیدا کنید و یک غذای عالی با آن درست کنید. غذاهای زیادی با ماهی می‌توانید درست کنید مثل ماهی سرخ شده، ماهی سالمون کنجدی، ناگت ماهی و… . فقط این نیست! شما می‌توانید از سایت ایران کوک طرز تهیه ادویه غذاهای دریایی مناسب ماهی و میگو را یاد بگیرید و از نوع بازاری آن استفاده نکنید.
شاید بعضی‌ها ماهی را به خاطر بوی زیادش دوست نداشته باشند، اما اگر بتوانید ماهی را خوب مزه‌دار کنید، می‌توانید یک غذای خیلی خوشمزه درست کنید. انواع ماهی را می‌توانید هم با نان بخورید و هم با پلو. قبل از اینکه به شما بگویم ماهی حسون را چگونه درست کنید می‌خواهم اطلاعاتی درباره خواص ماهی‌ها به شما بدهم.
مصرف انواع ماهی‌ها برای بدن لازم و ضروری هست، چون سرشار از مواد مغذی هستند. ویتامین D از جمله مهمترین ویتامین‌های مورد نیاز بدن هست که به وفور در ماهی وجود دارد. همچنین برای تأمین امگا 3 بدن از خوردن ماهی غافل نشوید.

 طرز تهیه
  مرحله اول: مزه‌دار کردن ماهی 
برای این کار ابتدا یک سینی لبه‌دار بزرگ بیاورید و تکه‌های ماهی را روی آن قرار دهید. دو طرف ماهی‌ها را کاملاً به نمک آغشته کنید. از ریختن نمک نگران نشوید زیرا به هنگام سرخ کردن بخش عمده آن از ماهی جدا می‌شود.  سپس باید آبلیمو را به پشت و روی ماهی‌ها بزنید، در ادامه زعفران دم‌کرده را نیز روی آن‌ها بریزید. پیاز‌ها را نگینی خرد و به سینی ماهی‌ها اضافه کنید.
ماهی‌ها باید به مدت 2 ساعت داخل این مواد بمانند تا کاملاً مزه بگیرند. بعد از گذشت این زمان ماهی‌ها را درآورده و ادویه مخصوص ماهی را به آن‌ها بمالید تا کاملاً طعم‌دار شوند و بوی ضخم ماهی به مشام نرسد.
  مرحله دوم: آماده کردن ادویه برای سرخ کردن ماهی‌ها
داخل یک ظرف دیگر آرد، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، جوز هندی و سیر را کاملاً مخلوط کنید. این مخلوط را کنار بگذارید تا زمانی که می‌خواهید از آن در زمان سرخ کردن ماهی استفاده کنید.
  مرحله سوم: آغشته کردن ماهی حسون به پودر آماده شده
نیم ساعت بعد از اینکه ادویه مخصوص ماهی را استفاده کردید، تکه‌های ماهی را بلند کرده و پیازهای روی آن‌ها را جدا کنید. سپس تکه‌های ماهی را داخل پودر آماده شده بغلطانید تا کاملاً با آرد و ادویه پوشانده شوند. سعی کنید اصلاً از گوشت ماهی بیرون نباشد و کاملاً با آرد کاور شود.
  مرحله چهارم: سرخ کردن ماهی
داخل یک تابه به میزان لازم روغن بریزید و وقتی کاملاً داغ شد ماهی‌ها را داخل آن سرخ کنید. پس از اینکه تمام تکه‌های ماهی حسون سرخ شد داخل یک ظرف کوچک روغن زیتون بریزید. سپس پیاز‌هایی که روی ماهی بود را داخل آن ریخته و سرخ کنید. وقتی پیازها سبک و کاراملی شدند کشمش و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید. این ترکیب را در کنار ماهی‌های سرخ شده و پلو میل نمایید. نوش جان 

 نکات کلیدی 
 اگر مقدار آردی که ذکر کردیم برای پوشاندن تکه‌های ماهی حسون کم است می‌توانید مقدار آن را اضافه کنید.
 اگر بخواهید یک غذای رژیمی داشته باشید می‌توانید این غذا را داخل فر درست کنید.
 بهتر است برای سرخ کردن ماهی از تابه تفلون استفاده کنید.
 اگر از آب لیموی تازه برای مزه‌دار کردن ماهی استفاده کنید طعم بهتری به آن می‌دهد.
 ترکیب کشمش و گردو در کنار ماهی قابل حذف است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی