[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

افزودن شیر به فنجان قهوه خاصیت ضدالتهابی دارد ، روزنامه شیراز نوین

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ترکیب قهوه با شیر ممکن است اثرات ضد التهابی داشته باشد.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، پلی فنول‌ها گروهی از مولکول‌ها هستند که در گیاهان و غذاهای مشتق از گیاهان یافت می‌شوند و به دلیل فعالیت آنتی‌اکسیدانی‌شان دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی شناخته شده هستند.
مشخص شده است اتصال پلی فنول‌ها با اسیدهای آمینه که در مواد غذایی هم رخ می‌دهند، می‌توانند اثرات آنتی‌اکسیدانی آن‌ها را تقویت کنند.
تیمی ‌از محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک اکنون نشان داده‌اند که وقتی پلی فنول‌های موجود در قهوه با اسید آمینه موجود در شیر متصل می‌شوند، اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی در سلول‌های موش در شرایط آزمایشگاهی افزایش می‌یابد.
پروفسور «ماریان نیسان لوند»، نویسنده اصلی، گفت: «ما قبلاً دریافتیم که پلی فنول‌ها با پروتئین‌ها در انواع مختلف غذاها، از جمله محصولات گوشتی، عصاره گیاهی اضافه شده (به عنوان مثال ادویه‌جات ترشیجات)، شیر، عصاره چای سبز و آبجو واکنش نشان می‌دهند.»
پلی فنول ها فراوان‌ترین منبع آنتی اکسیدان‌ها در رژیم‌های غذایی ما هستند و تصور می‌شود که استرس اکسایشی در بدن را کاهش می‌دهند.
با این حال، آن‌ها همچنین در مقابله با روند پیری نقش دارند و ضد التهابی هستند. تصور می‌شود از آنجایی که پلی فنول‌ها باعث کاهش استرس اکسایشی می‌شوند، می‌توانند به کُند شدن التهاب و در نتیجه روند پیری کمک کنند.
پروفسور لوند تأکید کرد که دانشمندان باید ببینند که آیا این اثرات در بدن انسان نیز معتبر است یا خیر.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی