[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

خوراکی‌هایی که باید در سالمندی کمتر خورده شوند ، روزنامه شیراز نوین

خراسان/ تغذیه سالمندان نقش بسیار مهمی در سلامتی، شادابی و افزایش عمر آن‌ها دارد و استفاده از رژیم‌های غذایی درسال‌های سالمندی مهم است.
 سبزیجات خام: اگر دندان‌های حساس یا پوسیده دارید، سبزیجات خام ممکن است در فهرست غذاهایی که بهتر است کمتر مصرف کنید، قرار بگیرند. در عوض، سعی کنید سبزیجات را بپزید تا نرم‌تر شوند یا از سبزیجات پوره شده مانند هویج، کدو تنبل و چغندر در سوپ یا خورش استفاده کنید.
لبنیات: با افزایش سن ممکن است در هضم شیر یا محصولات لبنی دچار مشکل شوید، اما مجبور نیستید تمام محصولات لبنی، کلسیمی و پروتئینی را که از آن‌ها   به دست می‌آید، کنار بگذارید. بسیاری از افراد می‌توانند مقادیر کمی لبنیات را بدون ناراحتی معده مصرف کنند و برخی از محصولات لبنی بهتر از بقیه هضم می‌شوند. ماست ساده بدون چربی و پنیرهای کم چربی محصولات لبنی بدون لاکتوز را امتحان کنید.
کافئین: اگرچه ممکن است کافئین برای همه مشکلی ایجاد نکند، اما می‌تواند باعث ایجاد اضطراب یا عصبانیت در برخی افراد شود. کافئین همچنین می‌تواند ضربان قلب شما را افزایش دهد و باعث مشکلات خواب شود. قطع سریع کافئین ممکن است باعث سردرد، حالت تهوع یا استفراغ شود. به آرامی نوشیدنی‌های کافئین دار را با آب، چای گیاهی یا دمنوش‌های بدون کافئین جایگزین کنید.
گوشت‌ها: برخی از گوشت‌ها مانند استیک بدون چربی ممکن است جویدن سختی داشته باشند. شما باید به دنبال گوشت چرخ کرده بدون چربی یا کمتر از 10 درصد چربی باشید. یا برای یک منبع پروتئینی سالم‌تر که جویدن آن آسان است، ماهی را امتحان کنید.
غذاهای پر نمک: اگر 51 سال یا بیشتر دارید یا جزو گروه‌های پرخطر هستید، انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند مراقب میزان سدیم دریافتی خود باشید. سدیم بیش از حد می‌تواند فشار خون را افزایش و شما را در معرض خطر حمله قلبی و سکته قرار دهد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی