[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

شیرینی کاکای کدو حلوایی ، روزنامه شیراز نوین

شیرینی کاکای کدوحلوایی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و محلی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشورمان تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کاکای کدوحلوایی در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای 4 نفر
آرد برنج: یک دوم پیمانه
آرد قنادی: یک دوم پیمانه
پوره کدو حلوایی: ۱ پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
شیر: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر:    ۱ قاشق چایخوری
کنجد: به مقدار کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول 
برای تهیه شیرینی کاکای کدوحلوایی خوشمزه در ابتدای کار، آرد برنج را به همراه آرد قنادی، پودر دارچین و بیکینگ‌پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می‌کنیم، سپس تخم‌مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم.
 مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را به‌خوبی مخلوط می‌کنیم تا بافت تخم‌مرغ‌ها از لختگی خارج شوند، سپس شیر را به همراه پوره کدوحلوایی به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم.
نکته: توجه داشته باشید که پوره کدوحلوایی باید بدون آب باشد تا بافت مایه شیرینی را خراب نکند.
 مرحله سوم
در ادامه مواد خشک را کم‌کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می‌زنیم تا بافت مایه شیرینی یکدست شود. حالا روی مایه شیرینی را با سلفون یا کیسه فریزر می‌پوشانیم.
 مرحله چهارم 
حالا اجازه می‌دهیم مایه شیرینی به مدت ۱ ساعت در فضای آشپزخانه استراحت کند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت متوسط رو به پایین گذاشته و مقداری روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم.
 مرحله پنجم 
زمانی که روغن به‌خوبی گرم شد، یک ملاقه از مایه شیرینی درون تابه ریخته و اجازه می‌دهیم یک طرف شیرینی کاملاً سرخ شده و روی آن حباب‌های ریزی ایجاد شود، سپس مقداری کنجد روی شیرینی می‌ریزیم.
 مرحله ششم 
حالا شیرینی را برمی‌‌گردانیم و اجازه می‌دهیم طرف دیگر آن کاملا ًسرخ شود. در نهایت شیرینی‌ها را روی دستمال روغن‌گیری قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان کشیده شود، سپس سرو می‌کنیم. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی