[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۶۵
  • دوره جدید

شیرینی گل رز، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
 زمان پخت: 35 دقیقه

 مواد لازم برای 36 عدد
مارگارین:250 گرم (در دمای اتاق)
روغن مایع: یک دوم پیمانه
پودر شکر: یک چهارم پیمانه
آرد سمولینا: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
آرد: 3 و یک دوم پیمانه
برای شربت:
آب: 3 پیمانه
شکر: 2 و یک دوم پیمانه
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری 

شیرینی‌های ترکی امروزه بسیار در کشور ما رایج شده، چون پختشان آسان هست و طبع مردمان این کشور به ما خیلی نزدیک می‌باشد. معروف‌ترینش باقلواست که خیلی طرفدار دارد. شیرینی گل رز یکی از شیرینی‌های ترکیه هست که هم خوشمزه است هم ظاهر قشنگی دارد. امروز ایران کوک دستور پخت این شیرینی لذیذ را برایتان نوشته تا بپزید و از خوردنش لذت ببرید.

 طرز تهیه
 مرحله اول
ابتدا شکر و آب را در قابلمه می‌جوشانیم و بعد از 5 تا 6 دقیقه آبلیمو را به آن اضافه می کنیم. بعد از غلیظ شدن، اجازه دهید تا کاملاً خنک شود.
 مرحله دوم
همه مواد به جز آرد (و البته مواد شربت!) را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. بعد از یک دست شدن، آرد را کم کم به مخلوط اضافه می‌کنیم تا زمانی که به دست نچسبد.
 مرحله سوم
وقتی که دیگر خمیر به دست نچسبید، روی آن را با سلفون بپوشانید و خمیر را با وردنه صاف کنید.
 مرحله چهارم
سلفون را بردارید و با قالب گرد (کاتر گرد) خمیر را به صورت دایره دایره ببرید. 3 یا 4 عدد از دایره‌ها را پشت سر هم، به طوری که دایره بعدی وسط دایره قبلی قرار گیرد، بچینید. آن‌ها را رول کنید و با چاقو از وسط نصف کنید و به صورت عمودی داخل سینی که کف آن را از قبل کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید. سینی را به مدت 30 تا 35 دقیقه در دمای 180 درجه بگذارید تا شیرینی‌ها بپزند.
 مرحله پنجم
بعد از ولرم شدن شیرینی‌ها، شربت سرد را که از قبل آماده کرده بودید روی آن‌ها بریزید. 

 نکات کلیدی 
 می‌توانید هنگام رول کردن دایره‌های خمیری، وسط آن پودر بادام، پسته و فندق و حتی کشمش بریزید و شیرینی‌تان را خوشمزه‌تر کنید.
 می‌توانید دایره‌هایی که پشت سر هم می‌چینید را یکی در میان شکلاتی کنید تا گل رزتان زیباتر شود.
 تعداد دایره‌هایی که پشت سر هم می‌چینید می‌تواند بسته به سلیقه‌تان 3 یا 4 عدد باشد.
 می توانید به جای قالب دایره ای از قالی گل برای برش خمیر استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی