[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

خشک کردن سیب و تمام آنچه لازم است بدانید ، روزنامه شیراز نوین

روش خشک کردن سیب روی بخاری و شوفاژ
برای خشک کردن سیب روی بخاری و شوفاژ به‌روش زیر عمل کنید:
سیب‌های رسیده و بدون لک را به‌خوبی بشویید.
سیب‌ها را با پوست به‌صورت حلقه‌ای یا قاچ‌شکل برش دهید.
قسمت سفت میان سیب را با کارد یا با سر ماسوره خارج کنید.
برای جلوگیری از سیاه شدن سیب، می توانید آن را بلافاصله پس از برش حدود 10 دقیقه در مخلوطی از آب‌لیمو، آب‌آناناس و آب یا فقط آب و آب‌لیمو قرار دهید.
برش‌های سیب را در سینی مسی و یا رویی، چیده و روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید. می‌توانید برش‌های سیب را روی کاغذ روغنی یا فویل چیده و روی شوفاژ بگذارید.
هر یک ساعت، سیب‌ها را پشت‌ورو کنید تا میوه کامل خشک شود.
مدت زمان خشک شدن سیب، روی بخاری یا شوفاژ
خشک شدن سیب‌ها روی بخاری یا شوفاژ حدود 12 تا 13 ساعت (از شب تا صبح) زمان می‌برد. زمانی که سیب‌ها را از روی بخاری برمی‌دارید، ممکن است هنوز مقداری آب‌دار باشد، این به‌خاطر گرم بودن میوه‌ها می‌باشد، اگر مدتی بگذرد و میوه‌ها خنک شوند، می‌بینید که میوه‌ها کاملاً خشک شده‌اند.
خشک کردن سیب در خانه با دستگاه میوه‌خشک‌کن
برای خشک کردن سیب در دستگاه میوه‌خشک‌کن به روش زیر عمل کنید:
ابتدا سیب‌ها را بشویید.
با چاقو سیب‌ها را پوست بکنید.
هسته سیب‌ها را جدا کنید.
سیب‌ها را به‌صورت حلقه‌حلقه یا تکه‌های نازک برش بزنید.
برای جلوگیری از سیاه شدن سیب، ده دقیقه برش‌های سیب را در مخلوط آب و آناناس یا شربت آب و شکر و کمی آب‌لیمو قرار دهید.
سیب‌های ورقه‌شده را با فاصله از یکدیگر روی توری خشک‌کن بچینید.
خشک‌کن را با 60 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
وقتی خشک شدند، آنها را خارج کنید.
مدت زمان خشک شدن سیب در دستگاه خشک‌کن
خشک شدن سیب‌ها در دستگاه خشک‌کن با توجه به میوه و ضخامت آن به 24 تا 48 ساعت زمان نیاز دارند. بعد از 24 ساعت اول برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد میوه‌ها، آنها را مدام چک کنید.
خشک کردن سیب در ماکروفر
برای خشک کردن سیب در ماکروفر به‌روش زیر عمل کنید:
سیب‌های رسیده و بدون لک را به‌خوبی بشویید.
سیب‌ها را با پوست به‌صورت حلقه‌ای یا قاچ‌شکل برش دهید.
قسمت سفت میان سیب را با کارد یا با سر ماسوره خارج کنید.
برای جلوگیری از سیاه شدن سیب، می‌توانید آن را بلافاصله پس از برش حدود 10 دقیقه در مخلوطی از آب‌لیمو، آب‌آناناس و آب یا فقط آب و آب‌لیمو قرار دهید.
در سینی ماکروفر، کاغذ روغنی پهن کنید و برش‌های سیب را با فاصله متناسبی در سینی ماکروفر کنار هم قرار دهید.
درجه حرارت ماکروفر را روی 360 درجه به‌مدت زمان 5 دقیقه تنظیم کنید.
در طی خشک شدن میوه‌ها، سیب‌ها را زیر و رو کنید.
ادامه دارد ...

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی