[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

طرز تهیه سوپ مرغ، روزنامه شیراز نوین

سوپ مرغ یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه و مقوی بین‌المللی است که در کشورهای مختلف با رسپی‌های متنوعی طبخ می‌شود. این سوپ خوشمزه از سوپ‌های مقوی محسوب می‌شود که برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه سوپ مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ: 25۰ گرم
هویج: ۲ عدد متوسط
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
لیمو ترش: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۱ حبه
جعفری: 5۰ گرم
نمک و فلفل‌سیاه: به اندازه کافی
زردچوبه و روغن: به اندازه کافی


 طرز تهیه 
 مرحله اول 
برای تهیه سوپ مرغ خوش‌مزه، ابتدا گوشت مرغ را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و بدون روغن کمی تفت می‌دهیم، سپس مقدار خیلی کمی روغن به‌همراه زردچوبه به گوشت مرغ اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم و ۲ لیوان آب‌جوش اضافه می‌کنیم.
 مرحله دوم
اجازه می‌دهیم تا گوشت مرغ به‌مدت ۱۵ دقیقه در آب‌جوش بماند تا علاوه بر اینکه بوی زهمش از بین برود، نیم‌پز نیز شود. پس از اینکه گوشت مرغ نیم‌پز شد آن را به‌صورت ریش‌ریش یا نگینی خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
نکته: برای اینکه طعم و بوی بد گوشت مرغ به‌طور کامل از بین برود، زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، کف‌های سفیدرنگ روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می‌ریزیم.
 مرحله سوم
در این مرحله، سیر و پیاز را به‌صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری خیلی کمی روغن تفت می‌دهیم تا مخلوط سیر و پیاز سبک شود. توجه داشته باشید که در این مرحله باید روغن خیلی کمی اضافه کنید زیرا روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می‌شود.
 مرحله چهارم
پس از اینکه سیر و پیاز سبک شدند، مقداری زردچوبه اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می‌دهیم. در ادامه، گوشت مرغ خرد‌شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه به‌همراه مخلوط سیر و پیاز تفت می‌دهیم.
 مرحله پنجم 
در این مرحله هم ۴ لیوان آب‌جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و دربقابلمه را می‌بندیم تا گوشت مرغ به‌طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، هویج ها را به‌صورت نگینی یا حلقه‌ای خرد می‌کنیم سپس به قابلمه سوپ اضافه می‌کنیم.
 مرحله ششم
۱۵ دقیقه پس از اینکه هویج‌ها را اضافه کردیم، سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه سوپ اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که سیب‌زمینی‌ها را هم‌زمان با دیگر مواد اضافه نکنید زیرا خیلی زود له می‌شوند.
 مرحله هفتم 
در ۱۵ دقیقه پایانی پخت سوپ، جعفری را خرد کرده و به‌همراه مقداری نمک و فلفل‌سیاه به سوپ اضافه می‌کنیم. پس از اضافه کردن جعفری به‌هیچ‌وجه در قابلمه را نگذارید زیرا باعث بدرنگ شدن جعفری‌ها می‌شود.
 مرحله هشتم 
پس از اینکه سوپ به‌طور کامل آماده شد آن را در ظرف سوپ‌خوری می‌کشیم و با جعفری خرد‌شده و برش‌های لیموترش تزیین می‌کنیم. آب لیموترش را می‌توانید داخل سوپ بریزید یا اینکه پس از آماده شدن سوپ در کنار سوپ سرو کنید.

 نکات کلیدی
لعاب‌دار کردن سوپ مرغ
سوپ مرغ از انواع سوپ‌هایی محسوب می‌شود که آبکی است و لعاب ندارد، اگر دوست دارید که سوپ مرغ شما کمی سفت و لعاب دار شود، می‌توانید هنگام اضافه کردن هویج‌ها به اندازه یک مشت کوچک رشته ورمیشل خردشده ( یا پودر‌شده ) به سوپ اضافه کنید تا سوپ شما لعاب‌دار شود.
خوش‌رنگ شدن سوپ مرغ
رنگ سوپ مرغ به‌دلیل استفاده از زردچوبه معمولاً زرد کم‌رنگ است و ممکن است خیلی افراد ظاهر این سوپ را نپسندند، برای خوش‌رنگ‌تر شدن سوپ مرغ، می‌توانیم ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را در روغن سرخ کنیم، سپس به سوپ اضافه کنیم.
سوپ مرغ با رشته فرنگی
سوپ مرغ، ورژن‌های بسیار متنوعی دارد که می‌توانیم به سلیقه خود آن را با مواد متنوعی مانند رشته ورمیشل درست کنیم. اگر تمایل دارید این سوپ خوش‌مزه را با ترکیب رشته ورمیشل درست کنید، می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید.
استفاده از عصاره مرغ
در صورت تمایل، می‌توانیم برای خوش‌مزه‌تر شدن سوپ مرغ از عصاره مرغ نیز در این سوپ استفاده کنیم. توصیه ما استفاده از عصاره مرغ خانگی است که طعم فوق‌العاده مطلوبی به سوپ مرغ می‌دهد. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی