[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۲
  • دوره جدید

طرز تهیه املت پنیری، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه
 زمان پخت: 10 دقیقه

 مواد لازم برای 1 نفر
تخم مرغ درشت: 3 عدد
خامه پر چرب: 3 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده: یک چهارم پیمانه
کره: 1 قاشق غذاخوری
آویشن، پونه و ریحانه خرد شده(خشک): به مقدار نیاز
نمک و فلفل: به مقدار نیاز

در بین پیش غذا‌ها یا اردورهای رایج و راحتی که می‌توانیم تهیه کنیم اسم املت برایمان خیلی آشناست و اصولاً با ساده ترین مواد می‌شود املت‌های متنوعی درست کرد. تقریباً با هر ماده غذایی به‌خصوص انواع سبزیجات می‌شود املت لذیذ و خوشمزه‌ای درست کرد. از آنجایی که املت  غذایی سریع و فوری هست، هر شخصی با هر درجه از مهارت در آشپزی به راحتی می‌تواند املت را درست کند و حتی در وعده‌های غذایی نه تنها به عنوان پیش غذا بلکه به عنوان غذای اصلی و کامل سرو کند. یکی از انواع مختلف املت،  املت پنیری (fromage omelette) است که به خاطر طعم و مزه خوب و شکل ظاهری متفاوتی که دارد طرفداران زیادی دارد که حتی اگر با حوصله و دقت و صرف زمان کافی تهیه‌اش کنیم می‌توانیم آن را در میهمانی‌هایمان به عنوان نوعی فینگر فود سرو کنیم و از خوردنش لذت ببریم.
برای تهیه املت پنیری  می‌توانیم از مواد دلخواه متفاوت استفاده کنیم تا هم از تهیه‌اش و هم از خوردنش لذت بیشتر ببریم. به همین منظور امروز تصمیم گرفتم روش تهیه املت پنیری ساده و خوشمزه را آموزش بدهم که تقریباً پایه این نوع املت هست ولی شما می‌توانید مواد دیگری را هم با این مواد ترکیب کنید و مثلاً املت سبزیجات پنیری، املت ژامبون پنیری و املت قارچ پنیری داشته باشید که خب هر کدام طعم خاص خودش را دارد که حتماً لذیذ و دلچسب هست. امیدوارم دستور آشپزی امروز برایتان الهام بخش ایده‌های متفاوت و قشنگ باشد و از آن لذت کافی ببرید. 

 طرز تهیه 
 مرحله اول
فر را با درجه 180 درجه سانتی‌گراد کرم کنید.
 مرحله دوم
 تخم مرغ و خامه سنگین را با همزن برقی دو تا سه دقیقه بزنید تا مایه سبکی به‌دست آید.
 مرحله سوم
کره را درتابه نچسب قرار دهید و تابه را در فر بگذارید تا کره ذوب شود.
 مرحله چهارم
نمک و فلفل را به مایه خامه و تخم مرغ اضافه کنید. مواد را در تابه داخل فر بریزید و در فر را ببندید تا مایه کمی ‌خودش را بگیرد.
 مرحله پنجم
مواد را به حالت دورانی و آرام از دیواره‌ها جدا کنید.
 مرحله ششم
پنیر رنده شده و سبزیجات خرد شده را روی تخم مرغ پخته بریزید و دوباره ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود و املت پنیری کاملاً منسجم شود.
اگر دوست دارید املت پنیری برشته داشته باشید چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی آن طلایی و برشته شود(این مرحله حساس است و باید در این زمان کنار فر باشید و املت را چک کنید تا نسوزد . تخم مرغ سریع می‌سوزد)

 نکات کلیدی 
 در مرحله اول تخم مرغ را خوب بزنید تا کاملاً سبک شود و حجم بگیرد چرا که روی کیفیت املت پنیری یعنی پوک و کرکی شدن آن تأثیر می‌گذارد.
 در املت پنیری از انواع ادویه و حتی از سیر هم می‌توان استفاده کرد.
 مراحل پخت را می‌توان روی اجاق گاز هم انجام داد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی