[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۸۸
  • دوره جدید

پنکیک کدو سبز، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه
 زمان پخت: 4 دقیقه

 مواد لازم برای 10 عدد پنکیک 3 اینچی
کدو سبز متوسط: 2 عدد
پیاز قرمز رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
آرد چند منظوره: 6 تا 8 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه: یک دوم قاشق چای‌خوری
کره بدون نمک و روغن نباتی: به میزان لازم

وقتی اسم پنکیک را می‌شنوید ذهنتان سریع سراغ پنکیک‌های صبحانه مثل پنکیک شکلاتی یا پنکیک نوتلا می‌رود، اما این بار می‌خواهم یک پنکیک با طعم متفاوت به شما معرفی کنم. پنکیک کدو سبز یک خوراکی جذاب و متفاوت هست که می‌توانید برای عصرانه درست کنید. این پنکیک یک جورایی شبیه پنکیک سبزیجات هست با این تفاوت که در آن فقط از کدو سبز استفاده می‌شود. کدو سبز دوست خوب کسانی هست که می‌خواهند رژیم بگیرند، چون خیلی کم کالری و در عین حال خوش طعم و مقوی هست، بنابراین پنکیک آن هم قطعاً محشر هست.
می‌توانید از این پنکیک به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید، مخصوصاً وقتی عجله دارید چون خیلی سریع آماده می‌شود. برای اینکه بچه‌ها را به خوردن پنکیک کدو سبز علاقه‌مند کنید می‌تاونید آن را به شکل ساندویچ برایشان آماده کنید.بد نیست بدانید کدو منبع خیلی غنی از ویتامین A بوده و می‌تواند به تقویت چشم کمک کند. مصرف کدو می‌تواند از درگیری بدن به سرطان روده بزرگ و ام اس جلوگیری کند. همچنین خاصیت ضد پیری دارد و از آنجایی که نشاسته خیلی کم و فیبر بسیار بالایی دارد برای افرادی که دیابت و یا رژیم لاغری دارند یک گزینه خیلی مناسب هست. کدو سبز را در همه فصل‌ها به خصوص فصل تابستان می‌توانید تهیه کنید و این خیلی خوب هست.
 طرز تهیه 
 مرحله اول: آماده کردن مایه پنکیک کدو سبز
برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا باید کدو سبزها را تمیز شسته و پوست بگیرید. سپس، کدوها را با رنده درشت داخل یک ظرف مناسب رنده کنید. پیاز رنده شده را داخل کدوها بریزید. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و کمی هم بزنید، سپس به ترکیب کدو و پیاز اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.
در ادامه 6 قاشق از آرد، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید. اگر مایه پنکیک رقیق بود 2 قاشق آرد باقی‌مانده را نیز داخل آن بریزید. مایه پنکیک کدو سبز به همین راحتی آماده می‌شود.
 مرحله دوم: سرخ کردن پنکیک
یک تابه بزرگ 20 تا 25 سانتی‌متری انتخاب کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. نصف قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق غذاخوری روغن نباتی را داخل تابه بریزید تا آب شود. وقتی کره و روغن آب شدند، به کمک یک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید. هر طرف پنکیک‌ها را 2 دقیقه بپزید تا قهوه‌ای شوند. اگر روغن داخل تابه کم شد مجدد مقداری کره و روغن به آن اضافه کنید.
این کار را تا زمانی که مایه پنکیک کدو تمام شود ادامه دهید. برای اینکه پنکیک‌های سرخ شده سرد نشوند آن‌ها را داخل فر روشن بگذارید. بهتر است پنکیک‌ها را بیشتر از 30 دقیقه داخل فر نگه ندارید، در ضمن دمای فر نباید زیاد باشد. 

 نکات کلیدی 
  بهتر است مایه پنکیک را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس آن‌ها را سرخ کنید.
 می‌توانید کدوها را با پوست رنده کنید.
 هنگام سرخ کردن پنکیک‌ها تابه را کاملاً داغ کنید.
 اگر طعم روغن زیتون را دوست دارید می‌توانید برای سرخ کردن پنکیک کدو سبز از روغن زیتون استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی