زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سوسیس: 5 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
پنیر پیتزا: چند ورقه
تخم مرغ: 5 عدد
فلفل دلمهای: 1 عدد
پیاز: 2 عدد
سیر: 3 حبه
نمک و فلفل: مقدار لازم
سوسیس، از آن چیزهایی است که در هر غذایی استفاده شود، آن را خوشمزه میکند. در نتیجه املت سوسیس و پنیر صددرصد خوشمزه است. این املت با سوسیس، تخممرغ، سیبزمینی، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، سیر، پیاز و پنیر پیتزا درست میشود. مواد اولیه استفاده شده در این املت باعث میشود، این غذا طعم و عطر پیتزا را داشته باشد.
املت سوسیس و پنیر طرز تهیه آسانی دارد و درست کردنش به زمان کمی نیاز دارد. تنوع سبزیجات و استفاده از تخممرغ در این املت، آن را به وعدهای کامل و مغذی تبدیل کرده است. املت پنیر و سوسیس علاوه بر اینکه طعم لذیذ و طرز تهیه آسانی دارد، از ظاهری جذاب نیز برخوردار است. برای یاد گرفتن طرز تهیه املت سوسیس و پنیر با ایران کوک همراه باشید.
طرز تهیه
مرحله اول
پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس، فلفل دلمهای و سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید. فلفل دلمهای و سیب زمینی را کمی تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله دوم
سوسیسها و گوجه فرنگیها را خرد کنید، آنها را به مواد اضافه نمایید و تفت دهید تا آب گوجهفرنگی کشیده شود.
مرحله سوم
تخم مرغها را درون کاسهای بشکنید، نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید. سپس، تخممرغهای زده شده را روی تمام مواد بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغها ببندند.
مرحله چهارم
پس از بسته شدن تخممرغها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و ورقههای پنیر را روی مواد قرار دهید تا پنیر با حرارت آنها آب شود.
سخن آخر
املت سوسیس و پنیر، املتی خوشمزه و جذاب است و طرز تهیه آسان و سادهای دارد. این املت با سوسیس، تخممرغ، سیبزمینی، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، سیر و پیاز درست میشود. مواد اولیه استفاده شده در این املت، عطر و طعمی مانند پیتزا به آن میدهد.
برای درست کردن املت سوسیس و پنیر ابتدا سیر و پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید. سپس، خرد شده را به مواد بیفزایید و تفت دهید. در ادامه گوجهفرنگیهای خردشده را روی مواد بریزید و تفت دهید تا آبشان کشیده شود. در ادامه تخممرغها را در یک کاسه بزنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس تخممرغهای زدهشده را روی مواد بریزید تا ببندند. پس از بستن تخممرغها، حرارت را خاموش کنید و ورقههای پنیر را روی مواد بگذارید تا آب شوند.