[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۷۰
  • دوره جدید

طرز تهیه املت خرما، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
 زمان پخت: 15 دقیقه

 مواد لازم برای 3 نفر
خرما: 12 عدد
تخم‌مرغ: 6 عدد
مغز گردو:  6 عدد
کره: 1 قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم

صرف یک صبحانه کامل و مقوی، ضامن داشتن یک روز خوب است و انرژی زیادی برای انجام فعالیت‌های روزانه به شما می‌دهد. احتمالاً شما هم با من موافقید که املت‌ها جزو مقوی‌ترین و دلچسب‌ترین صبحانه‌ها هستند و درست کردن آن‌ها نیز زمان زیادی نمی‌برد. امروز قصد داریم طرز تهیه یک املت بسیار ساده و راحت را آموزش دهیم که صبحانه‌ای فوق‌العاده است؛ املت خرما، یکی از غذاهای محلی استان اردبیل است که در بین اهالی این استان با نام قیساوا مشهور است.ترکیب تخم‌مرغ با خرما در این املت، آن را به یک غذای کامل و بسیار مغذی تبدیل می‌کند.
خواص خرما
خرما از معدود میوه‌هایی است که به دلیل داشتن انواع مواد مغذی، یک غذای کامل محسوب می‌شود. خرما دارای انواع ویتامین‌ها، فیبر و کربوهیدرات است و یکی از بهترین و مقوی‌ترین میوه‌های خشک محسوب می‌شود. این میوه دارای مقدار زیادی ویتامین‌های گروه ب، آ و کا است؛ این ویتامین‌ها موجب استحکام استخوان‌ها و بهبود بینایی می‌شوند. همچنین فیبر موجود در خرما به سلامت روده، کاهش میزان کلسترول و پیشگیری از ابتلا به سرطان‌های روده و معده کمک می‌کند.
کلسیم، پتاسیم، آهن، پروتئین، پروتئین، منگنز، فسفر، مس و گوگرد نیز از مواد معدنی مهم موجود در خرما هستند و موجب بهبود سلامت عمومی ‌بدن و ارتقای سیستم ایمنی می‌شوند. پیشگیری از التهاب، سلامت مغز، تنظیم فشار خون، افزایش انرژی و درمان کم‌خونی از دیگر مزایای خوردن خرما برای بدن هستند. 

 طرز تهیه
 مرحله اول:
ابتدا هسته خرماها را در بیاورید و آن‌ها را با دست به چند قسمت تقسیم کنید. گردوها را نیز با دست‌تان خرد کنید.
 مرحله دوم:
 مقداری کره در ماهی‌تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آب شدن کره، خرماها را داخل ماهی‌تابه بریزید و با حرارت کم تفت دهید.
 مرحله سوم:
تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند. بعد از این‌که رنگ خرماها کمی ‌تیره شد، تخم‌مرغ‌ها و گردو را داخل ماهی‌تابه بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از پختن تخم‌مرغ‌ها، املت را به همراه نان سرو کنید.

 نکات کلیدی
 در صورت تمایل می‌توانید گردو را حذف کنید. همچنین می‌توانید به جای کره از روغن کنجد استفاده کنید.
 این املت را باید با حرارت ملایم درست کنید زیرا خرما به دلیل داشتن قند، زود می‌سوزد.
 در صورت تمایل می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را بدون هم زدن مستقیم، در ماهی‌تابه بشکنید.

 سخن آخر
خوردن یک صبحانه کامل و مقوی، ضامن داشتن یک روز خوب است و انرژی زیادی برای کارهای روزانه فراهم می‌کند. انواع املت بهترین انتخاب برای وعده صبحانه هستند، زیرا دارای مواد مغذی فراوانی هستند. املت خرما، یکی از انواع املت است که در کنار داشتن مواد مغذی فراوان، طرز تهیه آسانی دارد.
در اولین مرحله برای تهیه املت خرما باید هسته خرماها را درآورید و به چند تکه تقسیم‌شان کنید. گردوها را نیز با دست خرد کنید. در ادامه کره را در ماهی‌تابه بریزید و خرماها را در کره تفت دهید. بعد از سرخ شدن خرما نیز تخم‌مرغ‌های زده‌شده و گردوها را داخل ماهی‌تابه بریزید و نمک و فلفل را اضافه کنید. به همین راحتی املت خرمای خوشمزه و مقوی شما آماده است. ترکیب تخم‌مرغ و خرما در این املت، آن را به یک وعده غذای سوپرمقوی تبدیل می‌کند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی