[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۴۶
  • دوره جدید

املت اسفناج و پنیر، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه
 زمان پخت: 30 دقیقه

 مواد لازم برای 3 نفر
تخم‌مرغ: 4 عدد
شیر کم‌چرب: 1 لیوان
  اسفناج خرد شده: 500 گرم
کره: 2 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی: 2 عدد
پنیر پیتزا رنده‌شده: 100 گرم 
روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم
پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری

یک روز خوب با یک صبحانه مقوی و کامل شروع می‌شود. انواع املت‌ها، بهترین انتخاب برای سرو در صبحانه هستند و باعث می‌شوند تا اواسط روز سیر بمانید. ما در این دستور می‌خواهیم طرز تهیه املت اسفناج و پنیر را آموزش دهیم که صبحانه‌ای فوق‌العاده است.
املت اسفناج و پنیر هم خوشمزه است هم سرشار از پروتئین، ویتامین‌ و املاح معدنی. استفاده از اسفناج در این املت نیز باعث می‌شود دارای مقدار زیادی فیبر باشد. فیبر موجود در اسفناج به پایین نگه‌داشتن قند خون، هضم بهتر غذا، جلوگیری از یبوست و احساس سیری طولانی‌مدت کمک می‌کند. همچنین اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین ث، ویتامین ای، سلنیوم، منگنز و بتاکاروتن است که همگی برای بدن مفید هستند.

 طرز تهیه 
 مرحله اول
اسفناج و گوجه‌فرنگی را خرد کنید. اسفناج و گوجه‌فرنگی‌های خردشده را داخل ماهی‌تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس کره و نمک را به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
 مرحله دوم
یک‌دوم لیوان آب داخل ماهی‌تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا مواد حدود 10 دقیقه بپزند. بعد از 10 دقیقه درِ ظرف را باز بگذارید، حرارت را زیاد کنید و مواد را تفت دهید تا آب‌شان کشیده شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شوند.
 مرحله سوم
تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بریزید و شیر، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید. مواد را با چنگال مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.
 مرحله چهارم
کف ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. مخلوط تخم‌مرغی را داخل ماهی‌تابه بریزید و با حرکت دادن ظرف، آن را خوب پخش کنید.
مخلوط اسفناج و گوجه‌فرنگی را با پنیر مخلوط کنید و روی املت بریزید. صبر کنید تخم‌مرغ خودش را بگیرد و حباب بزند. سپس، به آرامی ‌نصف تخم‌مرغ را روی خودش برگردانید؛ چندبار این طرف و آن طرف کنید تا کاملاً طلایی شود و بعد، در ظرف را بگذارید تا پنیر پیتزا ذوب شود.

 نکات کلیدی
 به جای پنیر پیتزا می‌توانید از پنیر موزارلا در این دستور پخت استفاده کنید.
 در صورت تمایل در تهیه املت اسفناج و پنیر می‌توانید از پیاز داغ نیز استفاده کنید.

 سخن آخر
املت اسفناج و پنیر از آن صبحانه‌هاست که روزتان را می‌سازد. این املت خوشمزه سرشار از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. همچنین اسفناج موجود در این املت دارای مقادیر زیادی فیبر است که به پایین نگه‌داشتن قند خون، هضم بهتر غذا، جلوگیری از یبوست و احساس سیری طولانی‌مدت کمک می‌کند.
برای درست کردن املت خوشمزه اسفناج و پنیر ابتدا باید گوجه‌فرنگی و اسفناج را با نمک، کره و کمی ‌آب بپزید. سپس تخم‌مرغ‌ها را با شیر، پودر سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا مایه یکدست شود. در آخر مایه تخم‌مرغ را در ماهی‌تابه بپزید و مخلوط گوجه ‌فرنگی و اسفناج با پنیر را روی آن بریزید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی