اسلایس مکرون گردویی، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 9 نفر
برای لایه زیرین:
آرد: 190 گرم ( 1 و یک دوم لیوان فرانسوی دسته دار)
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
شیر ولرم: یک سوم پیمانه
شکر دانه ریز: 90 گرم (7 قاشق غذاخوری سرپر)
روغن: 1 پیمانه سرخالی
برای لایه رویی:
تخم مرغ: 2 عدد
شکر قهوهای: 100 گرم (یا 90 گرم شکر سفید)
پودر نارگیل چرب: 70 گرم
آرد: 15 گرم
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
گردو آسیاب شده: 60 گرم
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
اسلایس مکرون گردویی را میشود هم کیک در نظر گرفت و هم شیرینی. اگر یادتان باشد قبلاً طرز تهیه اسلایس مکرون نارگیلی را به شما آموزش داده بودیم. مکرون گردویی هم تفاوت زیادی با آن ندارد، فقط این بار به جای لایه نارگیلی روی کیک، یک لایه گردویی بسیار جذاب را داریم که طعمش خیلی متفاوت از شیرینی گردویی دوست داشتنی خودمان نیست.
معمولاً مواد اولیه اسلایس گردویی در خانه همه پیدا میشود و هر وقت اراده کنید میتوانید آن را درست کنید. شما میتوانید با درست کردن این کیک در وعده عصرانه خانواده را دور هم جمع کنید و لحظاتی شاد و شیرین رقم بزنید.
طرز تهیه
مرحله اول: درست کردن لایه زیرین اسلایس مکرون گردویی
۱- برای این کار ابتدا برای مدتی مواد کیک را بیرون قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
۲- سپس تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا سفید و کشدار شود.
۳- شکر را به مواد اضافه کرده و مجدد با دور تند همزن بزنید تا مواد پفکی مانند شوند. تقریباً 3 تا 4 دقیقه هم زدن کافی است.
۴- در این مرحله روغن را اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و با شیر در سه مرحله به مواد دیگر اضافه کنید. یعنی مقداری شیر بریزید و کمی از آرد، مجدد مقداری شیر و دوباره آرد و همینطور ادامه دهید تا آرد تمام شود. وقتی آرد را به مواد اضافه میکنید همزن را کنار گذاشته و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.
۵- داخل یک قالب مربع شکل را چرب و آرد پاشی کرده و مواد را داخل آن بریزید. سپس قالب را داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کردهاید، قرار دهید. تقریباً 20 دقیقه زمان برای پخت آن کافی است.
البته این زمان با دمای هر فر متفاوت میشود، بنابراین قبل از بیرون آوردن کیک حتماً آن را با خلال دندان چک کنید.
مرحله دوم: درست کردن لایه دوم اسلایس مکرون گردویی
۱- زمانی که کیک داخل فر است مایع روی کیک را درست کنید. ابتدا دو عدد تخم مرغ را با همزن بزنید تا کشدار شود.
۲- کمی وانیل به تخم مرغها اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳- سپس شکر قهوهای را به صورت نمک پاش روی مواد بپاشید و با دور تند همزن بزنید.
۴- پودر کاکائو و آرد را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید.
۵- در ادامه گردوی خرد شده و پودر نارگیل را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله سوم: ریختن مکرون گردویی روی کیک
پس از گذشت 20 دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید و خیلی سریع مایع را روی لایه زیرین کیک بریزید و کاملاً صاف کنید. قالب را به مدت 30 دقیقه دوباره داخل فر بگذارید.
پس از پخت اسلایس مکرون گردویی، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید. بعد از این که اسلایس گردویی کاملاً سرد شد آن را برش بزنید. مطمئن باشید هرگز از درست کردن این شیرینی پشیمان نخواهید شد.
نکات کلیدی
برای درست کردن لایه زیرین آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کاملاً سبک شود.
به جای شکر قهوهای که در مواد لایه رویی شیرینی استفاده میشود، میتوانید از شکر سفید نیز استفاده کنید.
همچنین در مواد لایه رویی اسلایس گردویی میتوانید از 2 قاشق غذاخوری عسل به جای شکر استفاده کنید.
میتوانید روغن را با 110 گرم کره جایگزین کنید. در این صورت اول کره، شکر و وانیل را بزنید سپس تخم مرغها را اضافه کنید.
میتوانید دو قاشق عسل را با دو قاشق آب گرم روی اسلایس بمالید و سپس با شکلات تزیین کنید.
یک قالب با ابعاد 30 در 20 برای پخت این کیک-شیرینی مناسب است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین