۱۱ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی در برابر اُمیکرون، روزنامه شیراز نوین
در حالی که موج جدید شیوع کووید ۱۹ با سویه اُمیکرون، در کشورهای مختلف افراد زیادی را درگیر کرده؛ تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیتی بیش از پیش یافته است.
به گزارش آفتابنیوز، در واقع هرچند واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت در برابر کرونا است، با این حال تمرکز بر یک رژیم غذایی خوب و مغذی میتواند سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت کند تا در مقابله با ویروس بتواند عملکرد بهتری داشته باشد.
بر خلاف آنچه ممکن است پارهای تصور کنند، حذف وعدههای غذایی به منظور گرفتن رژیم سخت بدن را تضعیف کرده و بیشتر در معرض ابتلا به ویروسهای موجود در اطراف میسازد. خواب خوب، مناسب و کافی نیز به بدن اجازه میدهد تا از نظر جسمی و ذهنی خود را بازسازی کند.
امیگودسون، متخصص تغذیه در دالاس در آمریکا، ۱۱ ماده غذایی که میتوانند بیشترین سهم را در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا داشته باشند معرفی کرده است:
۱- مرکبات
لیمو، پرتقال و نظایر آنها از خانواده مرکبات سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامین سی هستند که تأثیر خوبی را بر دستگاه ایمنی بدن به منظور مقابله در برابر ویروسها خواهند داشت.
۲- انار
به دلیل آنتیاکسیدان بالا انار از جمله میوههایی است که سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت میکند.
۳- میوههای قرمز
امیگودسون همچنین توصیه میکند که به میوههای قرمز، شامل انواع تمشکها و شاتوتها، که غنی از آنتیاکسیدانها هستند اهمیت دهید.
۴- ادویهها
ادویهجات و سبزیهای خشکی نظیر زردچوبه، زیره، کاری، سیر، آویشن، ریحان، رزماری، پونه کوهی، زنجبیل یا حتی زعفران غنی از آنتی اکسیدانها هستند و برای سیستم ایمنی بدن کمکی ارزشمند به شمار میروند.
۵- آجیل و دانههای روغنی
میوههای خشک نظیر توت گوجی، توت خرس، آلو و کشمش تأثیر خوبی بر تقویت ایمنی بدن دارند. دانههای روغنی نیز منبع خوبی برای تأمین نیازهای بدن هستند که از جمله آنها میتوان به بادام، گردو یا حتی فندق اشاره کرد.
۶- حبوبات
هرچند حبوبات شاید در نگاه اول به نظر نیایند، با این حال منبع مغذی بسیار خوبی برای مصونیت بدن از ابتلا به ویروسها هستند. از جمله این مواد غذایی پرارزش میتوان به لوبیا قرمز، عدس و نخود اشاره کرد.
۷- ماهیهای روغنی
عموماً مصرف ماهی گزینهای بسیار خوب برای تقویت ایمنی به شمار میرود. ماهی سالمون، ماهی تن، ساردین و ماهی خالخالی از این جمله هستند. علاوه بر این، ماهیهای چرب نیز برای تقویت ایمنی عالی هستند.
۸- چای سبز
چای سبز حاوی آنتیاکسیدان ضدسرطانی اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است. این ترکیب گیاهی از آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد، اتمهای ناپایداری که باعث تخریب سلولی میشوند، جلوگیری میکند. علاوه بر این مطالعات قبلاً ثابت کردهاند که آنتیاکسیدان کاتچین موجود در چای سبز خاصیت ضدالتهابی دارند.
۹- اسفناج
متخصصان علم تغذیه همچنین سبزیجاتی همچون اسفناج را به دلیل محتوای ویتامین سی آنها توصیه میکنند.
۱۰- کلمپیچ
کلمپیچ نیز سرشار از ویتامین سی است و مصرف آن به تقویت بنیه دفاعی بدن بسیار کمک میکند.
۱۱- کلم بروکلی
خانواده کلمها به خاطر تأثیرات شگفتانگیزشان بر سلامتی شناخته میشوند.در میان کلمها اما کلم بروکلی غنی از ویتامین سی است که بدن را در برابر هجوم ویروسها کمک میکند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین