این نوع پیاز قابل خوردن نیست، روزنامه شیراز نوین
پیاز به عنوان یک طعم دهنده در اکثر غذاها استفاده میشود و عطر و طعم خوبی به غذا میدهد،اما استفاده نوعی از پیازها توصیه نمیشود.
به گزارش نمناک،پیازها جزء سبزیجاتی هستند که در اکثر غذاها استفاده میشوند و در کل دنیا استفادههای مشابه و مشترک دارند؛به خاطر همین نگهداری از آنها اهمیت بسیار زیادی دارد.انواع مختلفی از پیازها وجود دارد.گاهی اوقات رنگ پیازها زرد، سفید و گاهی اوقات بنفش است.
بعضی از آنها سفت و بعضی نرم هستند. پیازهای سفید معمولاً طرفدار بیشتری نسبت به انواعِ دیگر پیازها دارند.در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک قصد داریم به شما توضیح دهیم که چه پیازهایی را نباید استفاده کنید.
مراقب کپکها باشید
معمولاً کپکها خودشان را روی سطح پیاز نشان میدهند و شبیه به لکههای سیاه هستند که خیلیها آنها را با آلودگی مانند گِل اشتباه میگیرند اما اینها در واقع کپکهایی هستند که روی سطح پیاز رشد کردهاند.اگر پیاز ضربه ببیند و به درستی از آن نگهداری نشود،در چنین حالتی اگر وسط پیاز را هم باز کنید، متوجه وجود این کپکها میشوید.
ریشه زدن پیاز
زمانی که پیاز سبز میشود و دوباره ریشه میزند، نشان دهنده این است که مدت زمان زیادی گذشته و از آن استفاده نکردهاید.این پیاز برای مصرف، خطر خاصی ایجاد نمیکند اما بهدلیل این که کهنه شده، ممکن است طعم و بوی خوبی نداشته باشد.
قسمتهای نرم بعد از ضربه خوردن
گاهی اوقات پیاز از دستتان میافتد و قسمتهایی از آن له و نرم میشود و آسیب میبیند.در چنین حالتی باید قسمت نرم را جدا کنید یا به طور کل آن پیاز را کنار بگذارید،زیرا خاصیتش خیلی زیاد نخواهد بود و طعم خوبی هم نخواهد داشت.
حواستان به داخل پیاز باشد
گاهی اوقات بیرونِ پیاز خیلی تمیز و شفاف است اما داخل آن خراب میباشد.در چنین حالتی فقط باید پیاز را بو کنید.اگر داخل آن خراب باشد، بویی شبیه به بوی فاسد شدن و خرابی خواهد داشت؛ البته سالمترین پیاز هم بوی خوشایندی ندارد اما بوی خرابی و فاسد؛ نشان دهنده این است که داخل پیاز اوضاع خوب نیست.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین