طرز تهیه ترشی به، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مواد لازم
به: 1 کیلوگرم
سرکه:1 لیتر
نمک: به میزان لازم
میخک: یه عدد
چوب دارچین خرد شده: 2 تکه
جایگاه بِه در آشپزی و شیرینی پزی ایرانی بسیار خاص و ویژه است و خوردنیهای خوشمزهای، از غذا گرفته تا شیرینی و دسر و حتی دمنوش میتوانیم با این میوه پرخاصیت تهیه کنیم و از خوردنشان لذت ببریم. تاس کباب، مربای به،کیک به، شربت به، ترشی به و .. از جمله خوردنیهای آشنایی هستند که احتمالاً چندین بار طعم و مزه آنها را امتحان کردید.خوردن به، به هر شکلی از طرف متخصصین تغذیه بسیار تأکید میشود و میوهای مناسب برای درمان و پیشگیری از انواع بیماریها است و سرشار از فیبر و مواد مغذی که با خواص بینظیر به تا حدودی آشنا هستید و پیشنهاد این است که روزانه مقدار مناسبی از به را در رژیم غذایی قرار بدهید تا در کوتاه مدت و بلند مدت شاهد تأثیر بینظیرش باشید.در بین انواع خوراکیهای تهیه شده با به، ترشی به یکی از ترشیهای سنتی با طعم خاص و خوشمزه است و روش تهیه راحتی دارد و برای تهیهاش نیاز به مواد خاصی نیست و در کمترین زمان میشود این ترشی را تهیه کرد و از خوردنش لذت برد.اگر در ادامه مطلب با ما باشید مراحل تهیه ترشی به را آموزش میبینید که امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید.
طرز تهیه
مرحله اول
به را به خوبی بشویید و خشک کنید.
مرحله دوم
بههای شسته شده را از وسط دو نیم کنید و هسته آن را خارج نمایید و آن را به شکل دلخواه برش بزنید.(برای درست کردن ترشی به مجلسی میتوانید به را به وسیله قالب یا کاترها برش بزنید تا شکل مناسبتری داشته باشد)
مرحله سوم
حدود یک ساعت به خرد شده را روی دستمال پارچهای بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله چهارم
پس از یک ساعت، نمک و میخک و چوب دارچین را با به خرد شده مخلوط کنید و بعد آن را در ظرف مناسب بریزید و سرکه را درون ظرف بریزید تا اینکه کاملاً روی بهها را بپوشاند.
بعد از ریختن سرکه در ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد ظرف ترشی نشود و حتی برای اطمینان میتوان دهانه ظرف را با فویل پوشاند و سپس در آن را بست.
نکات کلیدی
برای تهیه این ترشی هم میتوان پوست میوه را کند و هم میتوان ترشی را با پوست تهیه کرد.
برای تهیه انواع ترشی بهتر است از ظروف شیشهای استفاده کرد تا ترشی طعم بهتری داشته باشد.حالت اسیدی سرکه میتواند به ظروف پلاستیکی آسیب بزند، از این جهت ظروف مناسبی برای تهیه ترشی نیستند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین