[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۸۳
  • دوره جدید

کدو سبز قایقی با گوشت، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه
 زمان پخت: 35 دقیقه

 مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده: یک دوم پیمانه
گوشت چرخ کرده کم چرب: 450 گرم
سیر رنده شده: 2 حبه
فلفل قرمز: 1 قاشق چای‌خوری
زیره سبز: 1 قاشق چای‌خوری
نمک: به مقدار کافی
کدو سبز: 3 عدد
سس انچلادا: 1 و یک دوم پیمانه
پنیر چدار رنده شده: یک دوم پیمانه
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه

کدو سبز قایقی با گوشت چرخ کرده، خواص و رنگ زیبای کدو سبز را با انچلادای گوشت خوش طعم ترکیب می‌کند و یک غذای جدید و بی‌نقص را برای شما فراهم می‌کند که همه عاشقش خواهند شد.تهیه کدو سبز قایقی با گوشت چرخ کرده آسان است و کمی بیشتر از نیم ساعت طول می‌کشد.اما از همه جالب‌تر ‌این که کالری خیلی کم و خواص بسیار زیادی برای سلامتی شما دارد. پس از ‌این قایق‌های خوش آب و رنگ غافل نشوید و حتماً آن‌ها را امتحان کنید.

 طرز تهیه
تابه‌ای را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. روغن زیتون برتر و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید.2-3 دقیقه پیاز را تفت بدهید تا نرم و کم رنگ شود.سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ صورتی گوشت کاملاً به قهوه‌ای تبدیل شود.همزمان، مرتب تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.سیر رنده شده، فلفل قرمز،زیره سبز برتر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
کدو سبزها را به صورت طولی از وسط نصف کنید و داخل آن‌ها را به کمک قاشقی خارج کنید تا به شکل قایقی در بیایند.ظرف مورد نظر (مناسب فر) را آماده کنید و کدو سبزها را داخل آن بچینید.مخلوط گوشت را با قاشق داخل کدوسبزهای قایقی بریزید.
سس انچلادا را روی کدو سبزها بریزید (اگر سس شما غلیظ است آن را با کمی آب رقیق کنید تا راحت ریخته شود). در آخر پنیر چدار رنده شده را روی کدوها بریزید و روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید.20 دقیقه آن را در فر قرار دهید تا کدوها پخته شوند.سپس فویل را از روی ظرف بردارید و 5 دقیقه دیگر هم آن را در فر قرار دهید.
روی کدو سبز قایقی با گوشت چرخ کرده جعفری خرد شده بریزید.برای طعم و رنگ بیشتر می‌توانید کدوسبزها را با  گوجه، پیازچه و آووکادو  هم تزیین کنید.

 نکته کلیدی
 برای تهیه سس انچلادا،1 پیمانه سس گوجه معمولی را با نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر، 1 قاشق چای‌خوری ریحان خشک شده، 1 قاشق چای‌خوری تخم گشنیز، 1 قاشق چای‌خوری زیره سبز، 2-3 قاشق چای‌خوری پودر چیلی و کمی نمک و فلفل مخلوط نمایید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی