طرز تهیه سالاد روسی، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
سیب زمینی: 3 عدد
هویج: 4 عدد متوسط
نخود فرنگی: 1 پیمانه
کالباس: 400 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
خیارشور: 5 عدد
سس مایونز: به میزان لازم
ماست: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
سالاد روسی یا اولویه روسی یک پیش غذا یا میان وعده مقوی است که طعم خوبی هم دارد. برای اوقاتی که به دنبال یک شام سبک میگردید، سالاد روسی میتواند انتخاب مناسبی برایتان باشد و شما را سیر نگه دارد. یا اگر قصد ترتیب دادن یک مهمانی مجلل با غذاهای متنوعی دارید؛ سالاد روسی مجلسی میتواند به سفره شما جلوه زیباتری بدهد.
اگر از بودن کالباس در مواد این سالاد چندان خوشتان نمیآید، میتوانید آن را کاملاً از سالاد حذف کنید یا مقدار کمتری کالباس بریزید تا سالاد سالمتری داشته باشید؛ اما در تهیه سالاد اولویه روسی اصل از کالباس استفاده میشود.
اولویه روسی را هر کس که امتحان کرده عاشقش شده! اگر شما هم پس از تست کردن این سالاد از آن لذت بردید و دوست داشتید غذاهای روسی بیشتری را امتحان کنید من به شما سوپ برش روسی، خورشت گوشت و چغندر قرمز، سالاد لبو و ماهی روسی و بیف استراگانف خانگی را پیشنهاد میکنم.
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی را با مقداری آب و نمک بپزید. مراقب باشید که سیب زمینیها به قدری بپزند که هنگام خرد کردن، له نشوند و شکل خود را از دست ندهند.
در قابلمهای جداگانه هویجها را بپزید و در آخر هویج و سیب زمینی را خرد و ریز کنید. (میتوانید هویج و سیب زمینی را با هم بپزید.)
مرحله دوم
تخم مرغها را بپزید، سپس پوست گرفته و به شکل مکعبهای ریز خرد کنید.
مرحله سوم
خیارشور و کالباس را نیز به طور کامل خرد و نگینی کنید. بهتر است در سالاد روسی اندازه برشها یکسان باشد تا سالاد زیباتری داشته باشید.
حالا نخود فرنگی و بقیه موادی که خرد کردهاید را در ظرف سرو مورد نظرتان بریزید.
مرحله چهارم
سس مایونز و ماست را با هم ترکیب کنید و همراه با نمک و ادویه دلخواه به سالاد اضافه کنید. به خوبی مواد را به هم بزنید تا سس کاملاً با سالاد ترکیب شود.
مرحله پنجم
سالاد روسی را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و طعم مواد سالاد با هم ترکیب شود. سپس سالاد را نوش جان کنید.
نکات کلیدی
اگر در مواد سالاد اولویه روسی از نخود فرنگی به صورت تازه استفاده میکنید، لازم است به مدت نیم ساعت آن را با آب بپزید.
در تهیه این سالاد به جای کالباس میتوانید گوشت سفید یا قرمز و یا قارچ بریزید. سالاد روسی با تن ماهی هم خوشمزه میشود.
دستور گفته شده مطابق با ذائقه ایرانیهاست اما اگر دوست دارید سالاد روسی اصل درست کنید باید یک عدد پیاز کوچک و یک یا دو عدد خیار هم در سالاد بریزید. در سالاد روسی اصل تخم مرغ بیشتری نیز استفاده میشود.
سالاد روسی با شوید و پیازچه هم یکی دیگر از انواع این سالاد است. برای تهیه سالاد روسی با پیازچه و شوید، میتوانید هر مقدار که دوست دارید، شوید و پیازچه در سالاد بریزید.
اگر از طعم هویج پخته در اولویه روسی لذت نمیبرید، میتوانید هویج را به صورت خام رنده کرده و در سالاد بریزید.
سالاد روسی با لوبیا و سالاد روسی با لبو از انواع دیگر این سالاد هستند که طبق ذائقه خودتان میتوانید این مواد را به سالاد اضافه و یا جایگزین مواد دیگر کنید.
ماست در سالاد روسی کمک میکند سس مایونز کمتری مصرف کرده و سالادی رژیمی داشته باشید. در صورت تمایل میتوانید ماست را حذف کنید.
اگر میخواهید سالاد را چند ساعت بعد مصرف کنید؛ مواد را داخل ظرف دربسته در یخچال بگذارید و در زمان سرو سس مایونز را اضافه نمایید، در آن صورت میتوانید مقدار سس را بیشتر کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین