تارت سبزیجات، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
گردوی برشته خرد شده: 1 پیمانه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 1 بوته
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری
خمیر تارت آماده: 1 بسته
کدو سبز بزرگ: 1 عدد
هویج بزرگ: 1 عدد
بادمجان: 1 عدد
روغن: 1 قاشق غذاخوری
امروز قصد داریم طرز تهیه یک نوع فینگر فود با نان تارت را آموزش دهیم که غذایی خوشمزه و البته سالم است. این غذا که تارت سبزیجات نام دارد، برای گیاه خواران هم میتواند به غذایی دوست داشتنی تبدیل شود. این فینگرفود هیجان انگیز با سبزیجاتی مثل کدو سبز، بادمجان و هویج تهیه شده که به صورت نواری برش خورده و در خمیر تارت قرار گرفتهاند.
میتوانید برای تارت سبزیجات خودتان نان تارت بپزید، اما این غذا با نان تارت آماده هم تهیه میشود. اگر از نان تارت آماده استفاده میکنید، بعد از آماده کردن مواد داخل تارت، غذا باید مدت کمتری از آن چه در دستور گفته شده در فر بماند. همان قدر که روی سبزیجات طلایی شود کافی خواهد بود.
تارت سبزیجات را برای تنوع در برنامه غذاییتان قرار دهید و هر از گاهی از خوشمزگی، خواص بسیار زیاد و ظاهر رنگارنگ و زیبای این غذا استفاده ببرید. برای تزیین تارت سبزیجات از انواع سسها و خلاقیت خودتان کمک بگیرید و افراد بدغذا و سختگیر را به خوردن سبزیجات ترغیب کنید. اگر دوست داشتید انواع دیگر پای و تارت را نیز امتحان کنید؛ ما پای گوشت و سیب زمینی، تارت گوجه و ریحان، پای ماکارونی، تارت بادمجان و تارت مرغ و قارچ را پیشنهاد میکنیم.
طرز تهیه
مرحله اول
گردو را از شب قبل خیس دهید، سپس آبشان را گرفته و به همراه روغن زیتون، سس سویا، سیر، نمک و فلفل سیاه در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. غذاساز را روشن کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا حدی که بافت مخلوط حالتی خامهای پیدا کند.
مرحله دوم
به کمک یک چاقوی تیز یا کاتر، خمیر تارت را به دایرههای 9 سانتی متری تقسیم کنید. 12 تا دایره یکاندازه برش بزنید و سپس برشهای خمیر تارت را در کف قالب مافین نچسب قرار دهید. فر را روشن کنید و روی درجه حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
مرحله سوم
در این مرحله از تهیه تارت سبزیجات باید با استفاده از یک پوست کن، سبزیجات را در راستای طول برش دهید و به صورت نوارهای باریکی درآورید.
مرحله چهارم
یک و یک سوم قاشق غذاخوری را از مخلوط گردویی که تهیه کردهاید، پر کنید و در هر قالب مافین بریزید. نوارهای باریکی که از کدو سبز برش دادهاید را درون قالبهای مافین به صورت مارپیچی قرار دهید. تمام قالب را با نوارهای باریک کدو سبز، بادمجان و هویج پر کنید.
مرحله پنجم
این کار را برای تمام قالبها و تمام کدو سبز، هویج و بادمجان انجام دهید. سپس کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید تا طعمدار شوند. با یک فرچه یا براش کمی روغن روی تارت سبزیجات بزنید. همه تارتها را به همین روش به روغن آغشته کنید.
مرحله ششم
به مدت 35 تا 38 دقیقه تارتها را در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند. تارت سبزیجات را در ظرف سرو قرار داده و میل کنید. نوش جان.
نکته کلیدی
در دستور اصلی تهیه این غذا از یک نوع ادویه ژاپنی به نام
Awase miso استفاده شده که ما آن را با سس سویا جایگزین کردهایم. البته اگر طعم سس سویا را نمیپسندید میتوانید از ارده در تهیه این غذا استفاده کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین