[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۸۹
  • دوره جدید

تارت بادمجان، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
 زمان پخت: 40 دقیقه
 
 مواد لازم برای 4 نفر
خمیر پای: 1 ورقه
بادمجان: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
تره فرنگی: 1 عدد
فلفل خرد شده: یک دوم پیمانه
پودر کاری: 1 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ:2 عدد
پنیر خامه‌ای: یک دوم پیمانه

این تارت بادمجان لذیذ و زیبا را حتماً باید امتحان کنید، مخصوصاً که تهیه آن هم خیلی راحت است. در ضمن این غذا برای گیاه‌خوارانی که تخم مرغ و پنیر می‌خورند هم گزینه خیلی خوبی است. در تهیه این تارت، علاوه بر بادمجان می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که در یخچال دارید استفاده کنید. برای رنگ و آب زیباتر می‌توانید از فلفل‌های رنگارنگ استفاده کنید. قارچ و پیازچه هم می‌توانند تارت شما را پرمایه‌تر کنند.
خمیر پای را بهتر است از قبل تهیه کنید و در یخچال قرار دهید. به این ترتیب آماده کردن تارت بادمجان فقط نیم ساعت طول می‌کشد. نکته مهمی‌که در این دستور وجود دارد این است که بهتر است خمیر چند دقیقه از قبل بدون مواد داخل تارت پخته شود. این کار باعث می‌شود خمیر به خوبی پخته و برشته شود.

 طرز تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. خمیر پای را در یک قالب پای پهن کنید و گوشه‌های اضافی که از لبه قالب بیرون زده است را با دست جدا کنید. در سطح خمیر با چنگال سوراخ‌هایی ایجاد کنید تا خمیر در فر پف نکند. 10 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
در همین حین، روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و روی شعله متوسط داغ کنید. بادمجان، پیاز و تره فرنگی را خرد کنید. بادمجان را در تابه بریزید و حدود 5 دقیقه تفت بدهید تا نرم شود. به آن نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. وقتی بادمجان نرم شد آن را از تابه خارج کنید و در کاسه‌ای بریزید.
حال، پیاز، تره فرنگی و فلفل خرد شده را همراه با پودر کاری و کمی ‌نمک داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا نرم شوند. این مخلوط را به بادمجان سرخ شده اضافه کنید و با آن مخلوط نمایید. 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
وقتی سبزیجات خنک شدند آن‌ها را با پنیر خامه‌ای و تخم مرغ مخلوط کنید. این مخلوط را داخل نان تارت نیمه آماده بریزید و پخش کنید. تارت را حدود نیم ساعت در فر بگذارید تا خمیر آن طلایی و کاملاً پخته شود. وقتی تارت بادمجان کمی ‌خنک شد آن را برش بزنید و سرو نمایید.

 نکته کلیدی 
 برای مجالس می‌توانید این تارت‌ها را از قبل تهیه و در فریزر نگه دارید. در موقع سرو فقط چند دقیقه آن‌ها را در فر قرار دهید تا گرم شوند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی