[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۱۵
  • دوره جدید

پای ماکارونی، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه
 زمان پخت: 40 دقیقه
 
 مواد لازم
ماکارونی: 120 گرم
گوشت چرخ‌کرده: 225 گرم
فلفل دلمه‌ای کوچک: 1 عدد خرد شده
پیاز کوچک: 1 عدد خرد شده
تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
سس ماکارونی: 1 قوطی
پودر چیلی: 1 قاشق چای‌خوری
نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری
فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
پنیر صبحانه خرد شده: 1 پیمانه
پنیر موزورلا رنده شده: یک دوم پیمانه

یکی از سختی‌های درست کردن پای و تارت تهیه خمیر آن‌هاست که نیاز به کمی مهارت دارد اما پای ماکارونی این دشواری را برای شما برطرف می‌کند چون در آن به جای خمیر از ماکارونی استفاده می‌شود. البته شاید دیدن دو واژه ماکارونی و پای کنار هم برای شما عجیب باشد ولی جای نگرانی نیست. شکی نیست که با یک بار امتحان کردن این غذا تعجب می‌کنید که چرا قبلاً این اسم را نشنیده بودید. پای ماکارونی علاوه بر این که خیلی راحت تهیه می‌شود بسیار هم خوشمزه هست و با کمی تزیینات ساده به یکی از غذاهای محبوب به ویژه برای بچه‌ها تبدیل خواهد شد. یکی از غذاهای شیک و مجلسی مشابه این پای، ماکارونی قالبی است که پیشنهاد می‌کنیم دستور آن را از دست ندهید. اما حالا نوبت به توضیح دستور پخت پای ماکارونی خوشمزه رسیده است.

 طرز تهیه
فر را با دمای 190 درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. کف قالب پای را چرب کنید و آن را کنار بگذارید. ماکارونی خام را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید و آب‌کش کنید.
همزمان که ماکارونی در حال پخت است، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.
گوشت چرخ‌کرده را همراه با پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده در یک تابه بزرگ روی شعله متوسط تفت بدهید. 8-10 دقیقه مرتب هم بزنید تا گوشت به رنگ قهوه‌ای در بیاید. سس ماکارونی، پودر چیلی، نمک و فلفل را اضافه کنید. 5-6 دقیقه به پختن ادامه دهید (در این مدت هم مرتب مواد را هم بزنید) تا سس غلیظ شود.
بعد از این که ماکارونی را زیر آب سرد آب‌کش کردید آن را کف قالب پای بریزید و طوری پخش کنید که حدود 2 سانت از لبه قالب را نیز بپوشاند.
تخم مرغ‌ها را بشکنید و آن‌ها را با پنیر خرد شده مخلوط نمایید. این مخلوط را روی ماکارونی بریزید، سپس سس گوشت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. در آخر پنیر موزورلا رنده شده را روی مواد داخل پای بپاشید.
قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا مرکز پای پخته شود. قبل از برش و سرو پای ماکارونی بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی