[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۱۵
  • دوره جدید

تارت مرغ و قارچ، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 40 دقیقه
 زمان پخت: 20 دقیقه
 
 مواد لازم برای 5 نفر
مارگارین: 250 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 350 گرم
شکر: 50 گرم
نمک: به مقدار لازم
برای مواد داخل تارت:
قارچ: 600 گرم
پنیر پیتزا: 300 گرم
پنیر پروسس: 100 گرم
پیاز: 3 تکه متوسط
خامه ترش: 200 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
زیتون: 50 گرم
کره: 50 گرم

تارت مرغ و قارچ پنیری یک غذای محبوب برای بچه‌ها و بزرگ‌تر‌هاست، خصوصاً اگر عاشق پنیر روی غذا باشید بدون شک نمی‌توانید از این غذا بگذرید. تارت مرغ پنیری برای پذیرایی در مهمانی هم یک غذای فینگرفودی عالی و جذاب محسوب می‌شود که همه را مجذوب خودش خواهد کرد. اگر تا به حال تارت مرغ را خودتان تهیه نکرده‌اید، نگران نباشید. در این مطلب ما طرز تهیه نان تارت شور را نیز آموزش داده‌ایم. می‌توانید صفر تا صد کار را خودتان انجام دهید یا این که نان تارت آماده تهیه کنید. در این صورت فقط مرحله تفت دادن مواد داخل تارت می‌ماند که آن هم خیلی خیلی آسان است! تارت مرغ و قارچ هم غذایی سالم و هم خوشمزه و خاص است که می‌تواند دل همه اعضای خانواده را شاد کند.

 طرز تهیه نان تارت
 مرحله اول:
آرد را الک کنید، سپس آرد الک شده را با مارگارین خوب به هم بزنید. سپس ظرف آرد را برای چند دقیقه کنار بگذارید.
 مرحله دوم:
تخم مرغ، شکر و نمک را خوب مخلوط کنید و به ظرف محتوای آرد اضافه کنید. روی ظرف خمیر تارت را بپوشانید و آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
 مرحله سوم:
پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کنید. یک تکه کوچک از خمیر جدا کرده و آن را در قالب قرار دهید. خمیر را با دست فشار دهید تا تمام سطح قالب را بپوشاند و تبدیل به لایه نازکی شود. قالب‌ها را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا نان تارت برای تارت مرغ و قارچ حاضر شود.

 طرز تهیه تارت
 مرحله اول:
برای تهیه تارت مرغ و قارچ ابتدا باید قارچ و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. یک ماهیتابه بردارید و کره را در آن قرار دهید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. سپس قارچ و پیاز را درون ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
 مرحله دوم:
پنیر پیتزا را به قارچ و پیاز اضافه کنید. هسته زیتون‌ها را جدا کرده و آن‌ها را خرد و ریز کنید. نمک، فلفل و زیتون خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم با هم تفت دهید.
 مرحله سوم:
یک ماهیتابه دیگر بردارید و روی حرارت قرار دهید. آرد را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا حدی که کرم رنگ شود. خامه ترش را اضافه کنید و با هم 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
 مرحله چهارم:
قارچ و پنیر ذوب شده را با آرد و خامه ترش ترکیب کنید و داخل نان تارتی که آماده کرده‌اید بریزید. در هر نان تارت سه تا 4 قاشق از مواد بریزید، سپس رویشان را با پنیر بپوشانید. تارت‌ها را داخل فر بگذارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. تارت مرغ و قارچ را از فر خارج کرده و نوش جان کنید.

 نکات کلیدی 
 به جای خامه ترش می‌توانید از ماست هم استفاده کنید.
 در صورت تمایل می‌توانید با اضافه کردن یک عدد سیب زمینی به مواد اولیه این غذا، تارت مرغ و سیب زمینی تهیه کرده و لذت ببرید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی