این سبزی معده را تصفیه میکند و بوی بد دهان را از بین میبرد، روزنامه شیراز نوین
کارگرآنلاین: جعفری، یکی از سبزیهای پرطرفدار است که در تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده میشود.
به گزارش کارگرآنلاین، جعفری یکی از سبزیهای پرطرفدار است که در تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده میشود. این سبزی با طراوت علاوه بر داشتن طعم و مزه خاص و منحصر به فردش، از ارزش غذایی بالا و فواید بسیاری نیز برخوردار است.
نوشیدن «جوشانده جعفری» هنگام ناشتا و یا ساعتی قبل از خوردن غذا، تأثیرات شگفت انگیز مثبتی بر سلامتی افراد دارد که به نمونههایی از آن اشاره میکنیم:
۱- جعفری منبع کلسیم است. میزان کلسیم موجود در جعفری هم پایه شیر و سایر مواد لبنی است.
۲- این سبزی یک چربی سوز قوی است و نوشیدن جوشانده آن باعث کاهش وزن میشود.
۳- جعفری برای درمان کیسه صفرا و بیماریهای کبدی دارویی اثربخش است.
۴- افرادی که به کم خونی مبتلا هستند، میتوانند با گنجاندن مقادیری از سبزی جعفری در وعدههای غذایی خود و یا نوشیدن جوشانده آن روزانه به مقداری متعادل، بیماری خود را درمان کنند.
۵- جوشانده جعفری به ترمیم بافتهای آسیب دیده بدن و تکوین رگها (رشد رگهای خونی جدید) کمک میکند و روند گردش خون را بهبود میبخشد.
۶- این سبزی پر خاصیت ماهیچهها و عضلات بدن را تقویت و قدرت حافظه را بالا میبرد و از ابتلا به فراموشی جلوگیری میکند.
۷- جوشانده جعفری برای درمان سنگ کلیه مفید است و سموم انباشته در کلیهها را از بین میبرد و درد کلیهها را تسکین میبخشد.
۸- جعفری از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری میکند، ادرار آور است و به دلیل داشتن اسید فولیک از تصلب شرایین و سکتههای قلبی ممانعت میکند.
۹- جعفری معده را تصفیه میکند و بوی بد دهان را از بین میبرد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین