پژوهشگران و محققان کشور مهمان دانشگاه پیام نور شدند ، روزنامه شیراز نوین
نخستین کنفرانس ملی تحولگرایی در مدیریت با شرکت پژوهشگران و محققان کشور صبح دیروز به میزبانی دانشگاه پیام نور شیراز برگزار شد.
در این کنفرانس از 152 مقاله دریافتی، 117 مقاله مورد پذیرش داوران قرار گرفت که 7 مقاله نیز به عنوان ارائه شفاهی انتخاب شد.
در مراسم افتتاحیه، دکتر جاجرمی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور استان فارس و عضو علمی رشته مدیریت، به بیان اهمیت برگزاری این کنفرانس پرداخت و ابراز امیدواری نمود برگزاری چنین کنفرانسهایی زمینه تبادل فکر و اندیشه بین پژوهشگران را فراهم ساخته و نتایج این تحقیقات در مسیر توسعه و پیشرفت کشورمان قرار گیرد.
دکتر مهرداد احمدی، رئیس شورای راهبردی کنفرانس، دکتر علیرضا موغلی دبیر علمی کنفرانس و دکتر سید محمدحسین کمانی دبیر اجرایی کنفرانس را
برعهده داشتند. در این کنفرانس محققان و پژوهشگران مقالات خود را در حوزههای مختلف مرتبط با مدیریت به دبیرخانه کنفرانس ارسال کردند.
محورهای کنفرانس شامل این موارد بود: آسیب شناسی تحولگرایی در سازمانهای عصر مدرن، آیندهپژوهی و آیندهنگاری نظام اداری ایران، استراتژی تحول در مدیریت صنعتی، بازرگانی، گردشگری، رسانه، ورزشی، مالی، کارآفرینی، بیمه، خدمات بهداشت و درمان و آموزش عالی، تحولگرایی سازمانها در سایه فناوری اطلاعات، مدیریت استراتژیک و مدیریت تغییر، مدیریت تحول استراتژیک در سازمانهای معاصر، علوم مدیریت و تحولگرایی، مدیریت استراتژیک و تحولگرایی، مدیریت دولتی و تحولگرایی، مدیریت بازرگانی و تحولگرایی، مدیریت صنعتی و تحولگرایی، مدیریت شهری و روستایی و تحولگرایی، مدیریت ورزشی و تحولگرایی، مدیریت آموزشی و تحولگرایی، مدیریت گردشگری و تحولگرایی، مدیریت رسانه و تحولگرایی، مدیریت بیمه و تحولگرایی، مدیریت کارآفرینی و تحولگرایی، مدیریت خدمات بهداشت و درمان و تحولگرایی، مدیریت آموزش عالی و تحول و سایر موضوعات مرتبط با مدیریت.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین