با دستور ریاستجمهور طرح توسعه شرکت مجتمع شیمیایی آبنوس به بهرهبرداری رسید، روزنامه شیراز نوین
آیین افتتاحیه طرح توسعه مجتمع شیمیایی آبنوس به دستور ریاست جمهور برگزار شد. این مراسم صبح شنبه 11 تیرماه با حضور با حضور ریاست جمهور به صورت ویدئوکنفرانس، مدیران ارشد کارخانه و جمعی از مقامات ارشد استان با همراهی خبرنگاران در محل مجتمع شیمیایی آبنوس برگزار شد.
مدیرعامل مجتمع شیمیایی آبنوس در این مراسم گفت: طرح توسعه واحد تولیدی چسب و رزین مجتمع شیمیایی آبنوس در زمینی به مساحت ۲۳هزار مترمربع و زیربنای ۶۸۳۰ مترمربع با سرمایهگذاری ۲۷۳۲میلیارد ریال به بهره برداری میرسد.
اسدپور با اشاره به این موضوع که در طرح توسعه این مجتمع انواع چسب صنعتی مایع و رزینهای آغشتهسازی، فرمالین، اوره فرمالدئید کنسانتره، پودر گلیزر و بسیاری از محصولات شیمیایی تولید میشود، اظهار داشت: این مجموعه با هدف تحقیق و توسعه پایدار و تلاش در راستای بهبود مستمر کیفیت محصولات توانسته است در زمینه تنوع محصولات و رضایت مشتریان گام بردارد و در این راستا توجه به مسائل زیست محیطی، ایمنی و منابع انسانی را بر اساس آخرین استانداردهای بین المللی سرلوحه کار خود قرار داده است.
این فعال حوزه صنعتی در ادامه افزود: در حوزه اشتغالزایی در مجتمع شیمیایی آبنوس و شرکتهای دیگری که در زیرمجموعه آن فعالیت میکنند، توانستهایم بیش از 800 فرصت اشتغال ایجاد کرده و با افتتاح طرح توسعه برای 120 نفر دیگر اشتغال
ایجاد میشود.
مدیرعامل مجتمع شیمیایی آبنوس در ادامه تصریح کرد: میزان صادرات در سال گذشته برابر با 6300 تن بوده که معادل 4میلیون دلار ارزآوری داشته است. در بخش صادرات تا چند سال گذشته برخی از محصولات مانند چسبها و رزینهای صنعتی از کشورهای آسیایی و اروپایی به ایران وارد میشد که در حال حاضر این مجتمع علاوه بر اینکه توانسته واردات این محصولات را پوشش دهد، صادرات به کشورهای ترکیه، روسیه، ازبکستان، آذربایجان، کنیا و بنگلادش و سایر
کشورها دارد.
اسدپور سرمایه اصلی این مجتمع کلان صنعتی را نیروهای انسانی دانسته و به همین دلیل به راهاندازی تیمهای ورزشی، پرداخت به موقع حقوق و دورههای آموزشی برای کارکنان اقدام نموده است.
او در ادامه خاطرنشان کرد: واحدهای فعال در مجتمع آموزشی آبنوس را پنج رآکتور جهت تولید چسب و رزین آغشته سازی با ظرفیت تولید سالانه 200هزار تن در سال با سرمایهگذاری بالغ بر 100میلیارد تومان برعهده دارند که این امر توسط متخصصان و مهندسان مجتمع شیمیایی آبنوس طراحی و در کشور ساخته شده است.
مدیرعامل مجتمع شیمیایی آبنوس ادامه داد: خط تولید فرمالین با ظرفیت 60هزار تن در سال به میزان سرمایهگذاری 3میلیون یورو، تحت لیسانس شرکت آلدر ایتالیا در پایان سال 99 به بهره برداری رسید. در همین راستا مبلغ 450میلیارد تومان سرمایه در گردش برای شروع کار و خرید مواد اولیه موردنیاز است که از رئیس جمهور استدعا داریم دستور لازم را مبذول فرمایند.
در ادامه این مراسم حسین هادی زاده، مدیر مجتمع شیمیایی آبنوس گفت: کیفیت محصولات مجتمع شیمیایی آبنوس در کشور حرف اول را میزند.
وی با تشریح بخشی از فعالیتهای این مجتمع کلان صنعتی اظهار داشت: متانول موردنیاز این مجموعه از پتروشیمی تهیه شده و به محصولی با عنوان UFC و فرمالین تبدیل میشود. این محصولات فرآوریشده یکی از مواد اولیه ای است که در واحد چسب و رزینهای آغشته سازی صنعتی به کار برده میشود.
مدیر مجتمع شیمیایی آبنوس با بیان اینکه محصولات این شرکت برای استفاده در این کارخانه و بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود، اظهار داشت: با تلاشهای صورت گرفته ظرفیت ماندگاری رزینها و چسبها را به دو ماه افزایش داده ایم و این در حالی است که شرکتهای رقبا بیش از یک ماه ظرفیت ذخیره این محصول را ندارند.
هادی زاده در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: مجتمع شیمیایی آبنوس با دارا بودن بیش از 40 خودرو سنگین دارای ناوگان حمل و نقل مستقل و ایمن و تخصصی برای حمل محصولات است و میتوانند محصولات را با شرایط نگهداری ویژه و مطلوب به دست مشتری برسانند.
وی افزود: پتروشیمی شیراز از محصولات مجتمع صنعتی آبنوس استقبال کرده و قرارداد همکاری فیمابین منعقد شده است و در تلاش هستیم با افزایش صادرات، زمینه ارزآوری، تقویت پول ملی، رشد تولید، اشتغالزایی و موارد مثبتی از این دست را فراهم کنیم.
مدیر مجتمع شیمیایی آبنوس با اشاره به پیشینه ای از فعالیت این مجتمع کلان صنعتی گفت: شرکت آبنوس در ابتدای کار، فعالیت خود را با 30 نفر آغاز کرد و با وجود مشکلاتی نظیر تحریمها، کرونا و تنشهای اقتصادی، حتی برای یک ساعت هم این مجتمع کلان صنعتی دچار تعطیلی نشده است و با ارائه محصولات ضدعفونی نظیر فرمالین به بیمارستانها، آنها را در فرایند خدمترسانی به مردم یاری میکنیم.
هادی زاده در ادامه خاطرنشان کرد: در ابتدا فعالیت خود را با دو رآکتور آغاز کردیم و از سال 95 طرح توسعه آغاز شد و به دنبال آن سه رآکتور در مدار بهرهبرداری قرار گرفت. آخرین رآکتوری که در این هفته مورد بهرهبرداری قرار گرفت، دارای ظرفیتی معادل 60 تن است که روزانه 300 تن تولید دارد.
او با تأکید بر این موضوع که طرحهای توسعهای این مجموعه کلان صنعتی در آینده هم ادامه خواهد یافت، اظهار داشت: در حال حاضر با مشکل جدی تهیه آب برای تولید روبهرو هستیم و روزانه میزان آب مصرفی را خریداری میکنیم. از این رو امیدواریم مسئولان مشکل آب شهرک بزرگ صنعتی شیراز را برطرف سازند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین