[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۱۳
  • دوره جدید

کیک ماست پسته‌ای، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 25 دقیقه
 زمان پخت: 45 دقیقه
 
 مواد لازم برای 6 نفر
کره بدون نمک: 100 گرم
روغن زیتون: 100 سی سی 
تخم مرغ: 3 عدد
ماست یونانی: 200 گرم به اضافه مقداری هم برای سرو 
مغز پسته: 200 گرم
آرد: 150 گرم 
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری 
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکر دانه ریز: 150 گرم  
انجیر تازه: 6 عدد
عسل: 2 یا 3 قاشق سوپ‌خوری

 طرز تهیه 
داخل یک قالب کیک گرد به عمق 20 سانتی‌متر را با کره چرب کنید. کف آن را با لایه نازکی از کاغذ پوستی بپوشانید. فر را از قبل تا دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
کره را در قابلمه‌ای ذوب کرده و سپس آن را در کاسه‌ای بزرگ بریزید. روغن را در آن ریخته و بگذارید تا چند دقیقه سرد شود. تخم مرغ‌ها و ماست را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شود.
150 گرم پسته را همراه با 1 قاشق سوپ‌خوری آرد در غذا ساز ریخته، آن را هم بزنید تا ریز و ماسه‌ای شود. اگر غذا ساز ندارید بهترین راه برای خرد کردن پسته‌ این است که آن را در یک کیسه پلاستیکی ریخته، هوای آن را خارج کنید و سپس با یک وردنه آن را خرد کنید. پسته، بیکینگ پودر، نمک و شکر را به مخلوط کره اضافه کنید و سپس مخلوط را توسط کفگیر یا قاشق فلزی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. خمیر را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
کیک را به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود و پف کند بپزید و برای امتحان آن از فرو کردن سیخ یا خلال دندان در وسط کیک استفاده کنید. کیک را تا 15 دقیقه در قالب خودش خنک و سپس آن را به روی توری خنک کننده منتقل کنید.
هنگامی‌که آماده سرو شد(می‌توان گرم یا سرد میل کرد، اما گرم بهتر است) کیک را روی بشقاب مخصوص قرار دهید. انجیر‌ها را نصف کنید و تعدادی از آن‌ها را روی کیک بگذارید. دو قاشق سوپ‌خوری عسل را همراه با میوه روی کیک ریخته، سپس بقیه پسته را روی آن بریزید. آن را با بقیه انجیر‌ها و کمی ‌ماست در کنارش سرو کنید. ‌این کیک تا چند روز پس از پخت نیز قابل خوردن است.

 نکته کلیدی
 هنگام خرید انجیر، به دنبال انجیر‌های تیره‌تر و درشت‌تر باشید که بوی خوبی نیز داشته باشند، در غیر ‌این صورت می‌توانید از دانه‌های انار یا تمشک تازه استفاده کنید و آن‌ها را روی سطح کیک بریزید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی