تولید مکمل گیاهی دانش بنیان جایگزینی برای نمک طعام، روزنامه شیراز نوین
ایرنا/ سمیه احمدی از اعضای هیئت رئیسه شرکت دانش بنیان فناوران درکا کیمیا گفت: مکمل گیاهی دانش بنیان غنی از تمام عناصر مورد نیاز بدن و حاوی ویتامین و اسید چرب امگا است.
وی بیان کرد: این محصول یک مکمل با طعم شور است که برای بیماران با فشارخون نرمال بالا، به عنوان داروی کاهش فشارخون کاربرد دارد.
احمدی اظهار داشت: این فراورده طبیعی علاوه بر کاربرد دارویی برای بیماران فشار خون نرمال بالا، یک مکمل مولتی مینرال بیواکتیو و جایگزین نمک طعام معمولی نیز به شمار میرود.
عضو هیئت رییسه این شرکت دانش بنیان گفت: مصرف این مکمل در رژیم غذایی (روزانه ۱۰ گرم توسط هر فرد)، سبب بهبود تغذیه شده و در پیشگیری از سندروم متابولیک بهویژه فشارخون، مؤثر است.
وی با اشاره به اینکه تولید این محصول به صورت نیمه صنعتی در حال انجام است، افزود: خالصسازی از گیاه بومی، منحصر به دانش فنی این شرکت است و هیچ محصول طبیعی در دنیا، تا این میزان از تمام مواد مضر مثل نیترات، تانن و اگزالات خالص سازی نشده است.
احمدی گفت: این مکمل میتواند در گروههای سنی مختلف اعم از کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و سالمندان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار گیرد تا از ابتلا به بیماری پرفشاری خون پیشگیری کند.
عضو این شرکت دانش بنیان گفت: این محصول در حوزههای غذا و دارو کاربرد دارد و تمام افراد جامعه به ویژه افراد مبتلا به فشار خون و بیماریهای غیر واگیردار بازار هدف این محصول هستند.
نمک خوراکی حاصل ترکیب دو عنصر سدیم و کلر اس، اثرات نمک بر فشار خون به علت وجود عنصر سدیم ماده مؤثر بر نمک در این ترکیب است. در افرادی که سطح سدیم خون بالا و سطح پتاسیم خون پایین است خطر افزایش فشار خون که خود مسبب بیماریهای قلبی و سکته است، افزایش مییابد.
فشار خون بالا، سکته قلبی، سکته مغزی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم، ادم یا ورم همه از عوارض مصرف زیاد نمک است. به هر حال با توجه به مضرات مصرف نمک، باید از این محصول (نمک طعام) به مقدار بسیار کم مصرف شود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین