[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۱۳
  • دوره جدید

سوپ مرغ و نخود، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
آب مرغ: 6 پیمانه
رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: 1 قاشق چای‌خوری
زیره سبز: یک دوم قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز، پودر سیر و نمک: هر کدام نوک انگشت
نخود پخته شده: 400 گرم
مرغ پخته ریش ریش شده: 3 پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
گشنیز تازه خرد شده: یک چهارم پیمانه
آووکادو: 1 عدد
لیمو ترش: به مقدار کافی
نان خشک

حتماً شما هم با شنیدن اسم سوپ گرما را حس می‌کنید. حس خوب لم دادن روی یک کاناپه گرم و نرم در یک روز سرد پاییزی و خوردن یک سوپ مرغ داغ و لذیذ با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست. مرغ و نخود علاوه بر تأمین مقدار قابل توجهی از پروتئین مورد نیاز بدن شما سیرکننده هم هستند. پس سوپ مرغ و نخود را می‌توانید به عنوان یک شام سبک و رژیمی هم میل کنید.
اگر مرغ و نخود را از قبل بپزید، تهیه سوپ مرغ و نخود زمان خیلی کمی نیاز دارد و به سادگی انجام می‌شود. این سوپ خوشمزه و لذیذ را در فصل پاییز و زمستان آماده کنید و داغ میل بفرمایید تا هم از طعم آن لذت ببرید و هم از مواد مقوی موجود در آن بهره‌مند شوید.خوردن سوپ مرغ و نخود در فصل‌های سرد علاوه بر گرم کردن، با تقویت بدن از سرماخوردگی هم جلوگیری می‌کند. چیزی که باعث خوشمزه شدن این سوپ می‌شود در اصل سس مخصوص آن است که از مخلوط رب و ادویه‌های مرغوب متنوع تهیه می‌شود.
طرز تهیه
اول از همه سس مخصوص سوپ را آماده کنید. رب گوجه، پودر پاپریکا، زیره سبز، تخم گشنیز، پودر سیر و کمی نمک را در کاسه کوچکی بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. آب مرغ را همراه با این سس در قابلمه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید 15دقیقه روی شعله ملایم بماند. پس از آن نخود برتر و مرغ پخته، نمک و قدری فلفل سیاه برتر اضافه کنید و کمی صبر کنید تا همه مواد داغ شوند (5-10دقیقه).
سوپ مرغ را در کاسه‌های مورد نظرتان بکشید. آووکادو را پوست بکنید و خرد کنید. روی کاسه‌های سوپ را با آووکادو، گشنیز خرد شده، نان خشک و لیمو ترش تزیین کنید.

نکته
حین پخت سوپ مرغ، می‌توانید از آب یک عدد لیمو ترش کوچک هم در آن استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی