[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۱۵
  • دوره جدید

این خشکبار برای مغز، قلب، کبد، پوست و چشم مفید است، روزنامه شیراز نوین

گردو خواص بسیاری برای اندام‌های مختلف بدن مانند مغز، قلب، کبد، کلیه و ... دارد، همچنین این آجیل خوشمزه و پرخاصیت برای تمامی ‌افراد و سنین مفید می‌باشد.
به گزارش بهداشت نیوز، برای به‌دست آوردن مواد مغذی گردو می‌توانید آن را هم به صورت خام و هم خشک شده و هم پخته شده در غذا مصرف نمایید.
تعدادی از خواص گردو عبارتند از:
*گردو با شکلی که دارد تأثیر مفیدی بر روی مغز، حافظه و تمرکز دارد، به شکلی که اگر روزانه و به اندازه مناسب از گردو استفاده کنید احتمال بروز آلزایمر در شما کم خواهد شد، امگا3 و ویتامین E گردو به تقویت حافظه و سلامت مغز کمک می‌کند.
*گردو با وجود روغن زیادی که دارد مصرف بیش از اندازه‌اش می‌تواند روند چاقی را سرعت ببخشد، اما اگر به اندازه‌ای مناسب گردو مصرف کنید موجب می‌شود که زمان بیشتری احساس سیری کنید و همین امر باعث می‌شود که غذای کمتری میل کنید، این خاصیت به خاطر وجود اینسولا در گردو می‌باشد که مدتی بعد از خوردن فعال می‌شود و در نتیجه به لاغر شدن افراد کمک می‌کند.
*بیماری‌های قلبی در طول سال جان بسیاری از افراد را می‌گیرد، با اضافه کردن گردو به رژیم غذایی خود می‌توانید از بروز مشکلات قلبی عروقی جلوگیری کنید، مصرف گردو از بالا رفتن سطح کلسترول بد خون یا LDL جلوگیری می‌کند، عملکرد رگ‌ها را کنترل می‌کند و همچنین از تشکیل پلاک در آن‌ها جلوگیری می‌کند.
*سم زدایی کبد را می‌توانید با مصرف گردو انجام دهید، گردو سرشار از امگا 3 و گلوتاتیون می‌باشد، همچنین به خاطر وجود پلی فنول‌ از آسیب وارد آمده به کبد جلوگیری می‌کند.
*زنان با دم کردن برگ‌های درخت گردو از بروز ترشحات جلوگیری می‌کنند، همچنین می‌توانند در درمان بیماری سل از آن استفاده نمایند.
*مصرف گردو در دوران بارداری بسیار اهمیت دارد، گردو می‌تواند ویتامین‌های گروه B، ریبوفلاوین، تیامین و فولات بدن مادر و جنین را تأمین کند، گردو در تأمین نیازهای جنین بسیار کمک می‌کند.
*کودکان با خوردن گردو در طول روز انرژی خود را به‌دست آورده و از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. گردو یک میان وعده مغذی برای کودکان می‌باشد که در ساخت پروتئین و ترمیم سلول‌های بدن کودکان مؤثر می‌باشد، همچنین از بروز کم‌خونی پیشگیری کرده و در رشد مغزی و بالا بردن هوش و حافظه کودک کمک می‌کند.
*بدنسازان و ورزشکاران با خوردن گردو می‌توانند از بروز فشار خون در سطح بالا جلوگیری کرده و همچنین پروتئین بدنشان را تأمین کنند، گردو با داشتن ویتامین E نیز از پیشرفت سلول‌های سرطانی در ورزشکاران جلوگیری می‌کند.
*وجود اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین E در گردو موجب رفع خشکی چشم، همچنین برای جلوگیری از تحلیل رفتن ماکولا (AMD) مصرف گردو سفارش می‌شود.
*تأمین ویتامین‌های B و E به رفع استرس و کلاژن سازی پوست کمک می‌کند، به همین دلیل چین و چروک پوست کاهش می‌یابد و فرد پوستی شاداب‌تر خواهد داشت، گردو با داشتن این نوع ویتامین‌ها به جوان‌سازی پوست کمک و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی