[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۱۵
  • دوره جدید

کیش کدو پنیری، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
 زمان پخت: 60 دقیقه

 مواد لازم برای 8 نفر
برای خمیر:
آرد: 250 گرم
کره: 150 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 1 قاشق چای‌خوری
برای مواد داخل کیش:
تخم مرغ: 2 عدد
کدو سبز: 1 عدد متوسط (300 گرم)
پیازچه: 6 عدد
جعفری تازه: 6 عدد
ماست: 5 قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای: 175 گرم
پنیر فتا: 400 گرم
سیر: 1 عدد
زیتون سیاه: 20 عدد
نمک و فلفل: به میزان دلخواه

گاهی اوقات درست کردن یک پیش غذای خوشمزه آن قدر لذت بخش هست که اصلاً آدم را سیر می‌کند و اشتهایی برای غذای اصلی باقی نمی‌گذارد، به همین دلیل خیلی‌ها به درست کردن انواع پیش غذاهای خوشمزه حتی بیشتر از غذای اصلی اهمیت می‌دهند. پیش غذا می‌تواند هر چیزی باشد، از انواع سوپ گرفته تا ساندویچ‌ها و اسنک‌های سبک. بعضی از پیش غذاها هم مدل ابتکاری درست می‌شود، مثل انواع سالاد به خصوص سالادهای پر طرفدار مثل سالاد کینوا. انواع گراتن هم که همیشه از پیش غذاهای محبوب همه بوده و هست. خلاصه که اگر اهل درست کردن پیش‌غذا باشید می‌دانید که با مواد اولیه  مختلف می‌شود به سادگی پیش‌غذاهای خوشمزه درست کرد. اما شاید از این ایده‌های تکراری خسته شدید و دنبال یک پیش‌غذای جدید هستید که بتوانید هم به عنوان پیش‌غذا و هم به عنوان غذای اصلی آن را سرو کنید، یک پیش‌غذایی که هم طرز تهیه‌اش آسان باشد و هم لازم نباشد برای درست کردنش دنبال مواد اولیه عجیب و غریب بگردید. امروز قصد داریم طرز تهیه کیش کدو پنیری را به شما آموزش بدهیم.
کیش‌ها از غذاها یا پیش‌غذاهای مدرنی هستند که جدیداً در ایران طرفدارهای زیادی پیدا کردند. خوبی‌شان این است که هم خیلی خوشمزه هستند و هم تنوع‌شان زیاد هست. البته از بین انواع کیش، کیش کدو یکی از معروف‌ترین و پر طرفدارترین‌هاست که به روش‌های مختلفی هم درست می‌شود. از آنجایی که حتماً شما هم از طرفدارهای طعم فوق‌العاده پنیر هستید، تصمیم گرفتیم طرز تهیه کیش کدو با پنیر را به شما معرفی کنیم. طعم کدو به همراه طعم پنیر طعم فوق‌العاده‌ای به این پیش غذا می‌دهد که حتماً از خوردنش لذت می‌برید. راستی این غذا بدون گوشت و مرغ هست و غذای سبکی به حساب می‌آید. به همین دلیل می‌توانید آن را به عنوان پیش‌غذا یا غذای مکمل هم سرو کنید. ظاهر این غذا درست شبیه تارت هست، یعنی اول باید خمیر شیرین مخصوص کیش را درست کنید، بعد داخلش را با مواد مختلف پر کنید و در نهایت در فر بگذارید تا بپزد، به همین راحتی! حتماً شما هم مشتاق هستید طرز تهیه کیش کدو پنیری را یاد بگیرید و این پیش غذای فوق‌العاده را درست کنید، پس با ما همراه باشید و ادامه مطلب را از دست ندهید!  

 طرز تهیه
 مرحله اول: طرز تهیه خمیر شیرین
۱- داخل قالب مخصوص تارت را کمی‌ چرب کنید و کنار بگذارید.
۲- کره، تخم مرغ، شکر و آرد را داخل کاسه‌ای بریزید و با دست خوب با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند و خمیری یک دست به دست آید. بافت خمیر باید کمی ‌سفت باشد.
۳- خمیر را داخل قالب تارت چرب شده بریزید و در تمام قسمت‌های قالب پهن کنید. با استفاده از انگشتان دست‌تان آن را داخل قالب فشار دهید. فراموش نکنید که خمیر را تا طرفین قالب پهن کنید تا تمام سطح داخلی آن را کامل بپوشاند.
۴- قالب را داخل یخچال قرار دهید تا خمیر شیرینی خودش را خوب بگیرد.
 مرحله دوم: طرز تهیه مواد داخل کیش کدو
۱- کدو سبز را بشویید، آن را با حوله تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. سپس آن را به صورت حلقه‌های نازک برش دهید. می‌توانید از قسمت حلقه کن رنده برای این کار استفاده کنید تا بتوانید حلقه‌های یکدست داشته باشید.
۲- پیازچه‌ها را نیز بشویید و خشک کنید تا آب آن گرفته شود. پیازچه‌ها را نیز به صورت حلقه حلقه‌های ریز خرد کنید.
۳- جعفری تازه را بشویید و داخل آب‌کش بریزید تا آب آن کاملاً خارج شود. جعفری‌ها را نیز خرد کنید تا کاملاً ریز شوند. برای خرد کردن جعفری به چاقوی تیز نیاز دارید. مراقب انگشتان دست خود باشید!
۴- سیر را هم پوست کنده و ریز خرد کنید.
 مرحله سوم: ترکیب مواد کیش کدو پنیری و پختن آن
۱- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) روشن کرده و گرم کنید.
۲- پنیر فتا را در کاسه‌ای بریزید و با پشت چنگال آن را له کنید تا نرم و یکدست شود.
۳- تخم مرغ‌ها، پنیر خامه‌ای و ماست را نیز داخل ظرف بریزید و به سایر مواد اضافه کنید. سپس همه آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۴- سیر خرد شده را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۵- قالب تارت را به همراه خمیر شیرینی داخل آن که حالا آماده پخته شدن است، از یخچال بیرون بیاورید.
۶- برش‌های کدو سبز را که از قبل حلقه حلقه کرده‌اید، با نظم روی خمیر شیرینی بچینید، به صورتی که یک لایه روی آن را بپوشاند.
۷- حالا نوبت جعفری‌ها و پیازچه‌های خرد شده است. ابتدا یک لایه از پیازچه‌های خرد شده و بعد لایه‌ای از جعفری‌ها را نیز به همراه کمی ‌نمک و فلفل روی کدوها بپاشید تا سطح نازکی از تمام سطح کدوها را بپوشاند.
۸- مخلوط پنیر فتا را نیز به عنوان لایه نهایی روی سایر مواد بریزید. این مواد باید کاملاً روی سطح کیش کدو را بپوشاند.
۹- زیتون‌های سیاه را آرام و با دقت روی مخلوط پنیری بچینید.
۱۰- قالب تارت را به مدت ۱ ساعت و تا زمانی که مخلوط پنیر فتا روی کیش طلایی رنگ شود، داخل فر قرار دهید.
۱۱- اجازه دهید کیش کدو پنیری به مدت ۵ دقیقه استراحت کند. کیش کدو پنیری آماده است، می‌توانید آن را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.  

 نکات کلیدی
 قبل از قرار دادن زیتون‌ها روی کیش کدو پنیری، هسته آن‌ها را جدا کنید. می‌توانید آن‌ها را به صورت حلقه حلقه نیز برش بزنید و بعد روی کیش کدو بچینید.
 می‌توانید کیش کدو پنیری را در قالب‌های یک نفره تارت به تعداد مورد نظرتان درست کنید و سرو نمایید. کافی است داخل هر قالب تارت تک نفره همه مراحل را به ترتیب انجام دهید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی