پای سیب هلندی، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
زمان پخت:105 دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
برای خمیر پای:
آرد: 1 پیمانه
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
روغن قنادی: یک سوم پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
آب سرد: 2-3 قاشق غذاخوری
برای داخل پای:
سیب ورقه شده: 8 پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
آرد: یک چهارم پیمانه
دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
برای روی پای:
کره: یک دوم پیمانه
آرد: 1 پیمانه
شکر قهوهای: دو سوم پیمانه
شکر: 1 قاشق غذاخوری
پای سیب هلندی یک عصرانه عالی و سالم است که طعمی فوقالعاده دارد. طعم سیب با عطر عالی دارچین مخلوط میشود و یک سورپرایز باورنکردنی برای شما ایجاد میکند. میتوانید پای سیب هلندی را برای دورهمیهای کوچک تهیه کنید و با آن از مهمانهایتان پذیرایی کنید. تهیه خمیر پای سیب هم کار بسیار سادهای است و فقط باید حدود 1 ساعت در یخچال خنک شود. البته میتوانید این خمیر را از روز قبل هم تهیه کنید.
طرز تهیه
در یک کاسه متوسط، 1 پیمانه آرد را با نمک مخلوط کنید. روغن قنادی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به شکل تکههایی به اندازه نخود در بیاید. یک قاشق آب سرد اضافه کنید و هر بار هم بزنید و حالت خمیر را چک کنید. وقتی کل آرد مرطوب شد و مخلوط کمی خودش را از دیواره جدا کرد خمیر آماده است. آن را به شکل توپی در بیاورید، سپس روی آن کمی فشار بدهید تا دایرهای شود. روی سطح خمیر قدری آرد بپاشید. خمیر را در نایلون بپیچید و حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود اما هنوز فرم پذیر باشد. اگر خمیر بیشتر از این در یخچال ماند، قبل از مصرف اجازه بدهید کمی گرم شود.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. روی سطح کار آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید. با وردنه آردی خمیر را به صورت دایرهای باز کنید. قطر دایره به اندازهای باشد که سطح و دیواره قالب پای را بپوشاند. برای راحتی در جابهجایی، خمیر را دو تا بزنید و به قالب منتقل کنید. آن را باز کنید و کمی فشار دهید تا به کف و دیوارههای قالب بچسبد. لبههای اضافی خمیر را که از ظرف بیرون زده ببرید. اگر دوست داشتید در بخشی که روی دیواره است با دست چین ایجاد کنید.
سیبها را پوست بکنید، نازک ورقه کنید و هستههایشان را خارج کنید. سیب را در کاسهای با شکر، دارچین، آرد و آبلیمو مخلوط کنید. این مواد را روی خمیر پای بریزید. سعی کنید حجم سیب در وسط کمی بیشتر باشد.
در کاسه دیگری کره، 1 پیمانه آرد و شکر قهوهای بریزید و با دست تمیز مخلوط کنید. وقتی حالتی شبیه به خرده نان پیدا کرد آن را به طور یکنواخت روی مواد پای بریزید. یک قاشق شکر هم روی آن بپاشید. پای را 45-55 دقیقه در فر قرار دهید تا نان زیری و خردههای روی پای طلایی رنگ شوند و مواد داخل پای شروع به قل زدن کند. بگذارید پای سیب هلندی قبل از سرو خنک شود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین