[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۱۵
  • دوره جدید

کوکو سیب‌زمینی و سبزیجات، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
 زمان پخت:50 دقیقه
 
 مواد لازم برای 50 عدد کوکو
نخود سبز ریز: 900 گرم
سیب زمینی متوسط: 6 عدد
پیاز متوسط: 4 عدد
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
خردل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری
زیره سبز: یک دوم قاشق چای‌خوری
زردچوبه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر چیلی: 2 و یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر گشنیز: 2 و یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر زیره: 2 قاشق چای‌خوری
نمک: به میزان لازم
شکر: به مقدار کم
گرام ماسالا: 1 و یک دوم قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: 3 عدد
خرده نان یا پودر سوخاری: 1 پیمانه
روغن برای سرخ کردن کوکو

کوکو و کتلت انواع زیادی دارند و می‌شود با مواد مختلف و به روش‌های متفاوتی آن‌ها را تهیه کرد. کوکو سیب زمینی که یکی از محبوب‌ترین کوکوهاست خودش انواع مختلفی دارد. کوکو سیب زمینی ساده، کوکو سیب زمینی رشته‌ای، کوکو سیب زمینی شکم پر و کوکو سیب زمینی و سبزیجات. درست متوجه شدید. این مطلب درباره  کوکو سیب زمینی و سبزیجات هست!
کوکو سیب زمینی و سبزیجات خیلی مقوی و خیلی خوشمزه هست. این کوکو سیب زمینی با سبزیجات چون به روش هندی تهیه شده، ادویه و چاشنی زیادی هم دارد. شما می‌توانید متناسب با ذائقه  خودتان مقدار ادویه‌ها را کم یا زیاد کنید یا اصلاً بعضی‌هایشان را حذف کنید. بخش زیادی از این کوکو سیب زمینی را نخود فرنگی تشکیل می‌دهدکه طعم آن را خاص و جذاب کرده. خلاصه این کوکوی سیب زمینی با سبزیجات یک کوکوی راحت و البته سالم برای یک شام سبک یا مهمانی‌ها و دوره همی‌هایتان است که باعث می‌شود به همه خوش بگذرد.  

 طرز تهیه 
 مرحله اول
برای تهیه مخلوط نخود فرنگی باید ابتدا دانه‌های خردل سیاه را در آب داغ بریزید. هنگا‌می‌که کمی ‌پف کردند، می‌توانید دانه‌های زیره سبز را نیز اضافه کنید.
 مرحله دوم
پیازها را اضافه کنید و اجازه دهید بپزند تا کاملاً نرم و شفاف شوند. سپس زردچوبه را در قابلمه بریزید و به هم بزنید.
 مرحله سوم
حالا نخود فرنگی، پودر چیلی، پودر زیره، پودر گشنیز، نمک، شکر و یک قاشق چای‌خوری گرام ماسالا را اضافه کنید.
 مرحله چهارم
مواد را با هم خوب به هم بزنید. صبر کنید تا کاملاً پخته شود و نخود فرنگی‌ها نرم و ترد شوند.
 مرحله پنجم
در یک قابلمه جداگانه سیب زمینی‌ها را با پوست قرار دهید. روی آن‌ها را آب سرد بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید و سیب زمینی‌ها بپزند.
 مرحله ششم
وقتی سیب زمینی‌ها پخته و نرم شدند، آن‌ها را از روی حرارت بردارید. همان طور که هنوز گرم هستند، آن ها را پوست بگیرید و پوره یا رنده کنید.
 مرحله هفتم
یک قاشق غذاخوری نشاسته و مقداری نمک به سیب زمینی‌ها اضافه و با هم مخلوط کنید.
 مرحله هشتم
برای تهیه کوکو سیب زمینی و سبزیجات در این مرحله باید سیب زمینی‌ها را با مخلوط نخود فرنگی به خوبی ترکیب کنید. مواد کوکو را تست کنید تا اگر نیاز است میزان نمک و فلفل آن را بیشتر کنید.
 مرحله نهم
به کمک دست مخلوط کوکو را به شکل دایره یا بیضی‌های تخت دربیاورید.
 مرحله دهم:
تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و به هم بزنید تا یک دست شوند. سپس خرده نان یا پودر سوخاری را در ظرف دیگری بریزید. کمی ‌نمک، پودر چیلی و یک دوم قاشق چای‌خوری نشاسته به خرده نان‌ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
 مرحله یازدهم
کوکو سیب زمینی و سبزیجات را یکی یکی در مخلوط تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. کوکوها را در ماهیتابه بچینید و با کمی‌ روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید. برای هر طرف کوکوها حدود 10 دقیقه زمان لازم است.
 مرحله دوازدهم
کوکوها را بچرخانید تا هر دو طرف آن ها طلایی مایل به قهوه‌ای شوند. سپس در یک بشقاب حوله کاغذی تمیز قرار دهید. کوکوها را روی حوله بچینید تا روغن‌شان گرفته شود.
 مرحله آخر
حالا کوکو سیب زمینی و سبزیجات شما آماده است. می‌توانید آن را با سس کچاپ یا انواع سس‌های تند به همراه سالاد میل کنید. نوش جان. 

 نکته کلیدی
  ادویه‌های لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی با نخودفرنگی دلخواه هستند و می‌توانید آن‌ها را مطابق سلیقه خود انتخاب کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی