[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۳
  • دوره جدید

این جوانه مخصوص دفع سنگ کیسه صفرا ، روزنامه شیراز نوین

صدآنلاین: یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی جوانه را در دفع سنگ کیسه صفرا و پیشگیری از بیماری‌های قارچی و ویروسی مؤثر دانست.
به گزارش صدآنلاین، جوانه تخم چغندر و لبو حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، فیبر، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی (زینک)، آهن، اسیدفولیک، مس، فولات، منگنز، بتالین، ازت، قند، کارتنوئیدها، لوتئین، آنتوسیانین‌ها و غیره است.
برای بررسی خواص جوانه تخم چغندر و لبو و ‌اینکه مصرف ‌این جوانه برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مهم‌ترین خواص جوانه تخم چغندر و لبو
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی  درباره مهم‌ترین خواص جوانه تخم چغندر و لبو گفت: مصرف ‌این جوانه موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه می‌شود؛ همچنین از آلزایمر پیشگیری می‌کند.
وی افزود: جوانه تخم چغندر و لبو به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود.
عظمایی بیان کرد: ‌این جوانه موجب پاک‌سازی کبد، کلیه و کیسه صفرا می‌شود و به دفع سنگ کیسه صفرا کمک می‌کند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: فیبر موجود در جوانه تخم چغندر و لبو موجب عملکرد بهتر روده و هضم آسان غذا می‌شود؛ لذا یبوست را رفع می‌کند.
عظمایی بیان کرد: از دیگر خواص ‌این جوانه می‌توان به رفع التهاب مجاری ادرار، دفع سموم بدن، کاهش چربی‌خون، سم‌زدایی کبد، کنترل قند و فشارخون اشاره کرد.
وی گفت: جوانه تخم چغندر و لبو به علت داشتن پروتئین بالا موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛ لذا برای ورزشکاران و مخصوصاً بدن‌سازان بسیار مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: ‌این جوانه به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ‌ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوصاً سرطان‌ها محافظت می‌کند.
وی اظهار کرد: مصرف جوانه تخم چغندر و لبو موجب پیشگیری از بیماری‌های با منشأ ویروسی، باکتری و قارچی می‌شود.
عظمایی گفت: مصرف ‌این جوانه بینایی را تقویت می‌کند و از آب مروارید (کاتاراکت) و تباهی لکه‌زرد (ماکولا) پیشگیری می‌کند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: جوانه تخم چغندر و لبو موجب تقویت سیستم قلبی عروقی می‌شود و از سکته‌های مغزی و قلبی پیشگیری می‌کند.
وی گفت: ‌این جوانه تأثیر چشمگیری در رفع مشکلات تنفسی دارد؛ لذا برای افراد مبتلا به ‌این بیماری‌ها از جمله آسم بسیار مفید و اثربخش است.
عظمایی اظهار کرد: جوانه تخم چغندر و لبو دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است و باعث تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو می‌شود؛ همچنین از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.
وی اظهار کرد: مصرف ‌این جوانه به همراه سالاد یک انتخاب مناسب برای افرادی است که قصد کاهش وزن و لاغری دارند؛ زیرا موجب چربی‌سوزی، لاغری و تناسب اندام می‌شود.
عظمایی گفت: بتالین موجود در جوانه تخم شلغم و لبو علائم و عوارض بیماری گواتر را کاهش می‌دهد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف ‌این جوانه از رعشه و بیماری جذام پیشگیری می‌کند.
مواد لازم جوانه تخم چغندر و لبو
- تخم چغندر یا لبو ۲۰۰ گرم
- آب به مقدار لازم
طرز تهیه جوانه تخم چغندر و لبو
- برای تهیه‌ این جوانه ابتدا تخم چغندر یا لبو را می‌شوییم.
- تخم چغندر را درون بشقاب شیشه‌ای حاوی آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم یک روز بماند.
- سپس آب آن را عوض می‌کنیم و روی بشقاب یک پارچه سفید نم‌دار قرار می‌دهیم.
- تا زمانی که جوانه رشد کند باید هر روز پارچه را نمناک کرد.
- پس از ۷-۵ روز جوانه تخم چغندر یا لبو رشد می‌کند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی