[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۲
  • دوره جدید

لازانیا در مایکروفر، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 45 دقیقه
 زمان پخت: 15 دقیقه
 
 مواد لازم برای 4 نفر
ورقه لازانيا:  300 گرم 
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
قارچ خرد شده: 1 پیمانه
فلفل دلمه‌ای خرد شده: 1 عدد
پیاز متوسط: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه
آویشن: یک دوم قاشق چای‌خوری
دارچین: یک هشتم قاشق چای‌خوری
زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم

لازانیا که در بین ‌ایرانی‌ها هم بسیار شناخته شده است و طرفداران بسیار دارد در اصل نوعی غذای ‌ایتالیایی است شامل سه لایه لازانیای چیده شده در ظرف با انواع مواد میانی و سس مخصوص لازانیا، به طور معمول طبخ آن در فر صورت می‌گیرد اما با وجود ‌این، محدودیتی برای شیوه پخت آن نیست و می‌توان لازانیا در مایکروفر (مایکروویو) ، لازانیا در ماهیتابه، لازانیا در قابلمه و … نیز تهیه کرد. لازانیا انواع گوناگونی دارد. برای تهیه لازانیای خوشمزه در مایکروویو یا به هر وسیله دیگر از هر ماده غذایی می‌توانید استفاده کنید، حتماً لازانیا با گوشت چرخ‌کرده، لازانیا با مرغ، لازانیا آلفردو،  لازانیا با سبزیجات و حتی لازانیا با ترکیب مواد گوشتی و سبزیجات مانند لازانیا با گوشت و بادمجان را شنیده و نوش جان کرده‌اید، پس در تهیه لازانیا دست ما کاملاً باز است.
این روزها لازانیا در میز یا سفره غذا در مجالس و میهمانی‌ها به راحتی جایگاه خود را باز کرده است و با کمی ‌ذوق و سلیقه می‌توان لازانیا مجلسی را به شکل‌های مختلف تهیه کرد؛ برای مثال لازانیا در ظرف تک نفره، لازانیا رولی، لازانیا آشیانه‌ای و …. تهیه کرد که آن را نوعی فینگر فود نیز به حساب می‌آورند.
در ‌این متن با فوت و فن تهیه لازانیا با گوشت چرخ‌کرده در مایکروفر آشنا می‌شوید.

 طرز تهیه 
 مرحله اول
ابتدا لازم است مایه لازانیا را آماده کنید. مایه لازانیا با مایکروفر تفاوتی با مایه ماکارونی، لازانیا در فر یا لازانیا روی اجاق ندارد و شما از هر ماده غذایی دیگر می‌توانید در آن استفاده نمایید. اول پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید تا زمانی که کاملاً سبک شود، سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. گوشت که تفت داده شد، فلفل دلمه، ادویه و رب را نیز بیافزایید و اجازه دهید گوشت و پیاز همراه آن ها کمی‌سرخ شود. گوشت که به خوبی سرخ شد قارچ را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید تا خوب بپزد و آبش کشیده شود.
مایه آماده شده را کنار بگذارید تا کمی ‌خنک شود.
 مرحله دوم
دو سوم از ظرف مخصوصی که قابلیت قرار گرفتن در مایکروفر دارد را با آب پر کنید. در مایکروفر قرار دهید تا به جوش آید. بعد از به جوش آمدن آب کمی ‌روغن مایع، نمک، آویشن در آب بریزید. لازانیاها را دانه دانه داخل آب جوش قرار دهید. به مدت 6 دقیقه با قدرت 100درصد در دستگاه قرار دهید تا لازانیا مغز پخت شود.
 مرحله سوم
لازانیاهای نیم پز را آب‌کش کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا به هم نچسبند. (برای راحتی کار و جلوگیری از پاره شدن لازانیا که گاهی پیش می‌آید لازانیاها را که آب‌کش کردید در ظرفی حاوی مقداری آب سرد قرار دهید)
 مرحله چهارم
دقت داشته باشید برای لازانیا در مایکروفر ظرف مناسبی انتخاب کنید (می‌دانید که هر ظرفی قابل قرار گرفتن در مایکروفر نیست).
کف ظرف را کمی ‌چرب کنید. یک لایه لازانیا بچینید تا کاملاً کف را بپوشاند، روی آن مقداری پنیر بریزید و مقداری از مایه لازانیا را با قاشق روی آن پخش کنید و روی مایه باز کمی ‌پنیر بریزید و به همین ترتیب لایه‌های بعدی را بچینید. (مقدار مناسبی از مایه را در هر لایه، متناسب با ظرف قرار دهید. اگر مقدار آن زیاد باشد لازانیا خمیر می‌شود و هنگام سرو غذا به مشکل بر می‌خورید.)
 مرحله پنجم
آخرین لایه که چیده شد روی آن را کاملاً با پنیر بپوشانید و مقداری آویشن و فلفل بپاشید و ظرف لازانیا را در مایکروفر به مدت 6 یا 8 دقیقه با قدرت 100درصد قرار دهید.

 نکات کلیدی 
 می‌دانید که برای فر و مایکروفر نمی‌توان زمان و درجه چندان دقیق و ثابتی گفت، پس شما با توجه به دستگاه مورد استفاده خود در اثر تجربه به ‌این موارد پی خواهید برد و آنچه در این دستور لازانیا در مایکروفر ذکر شد حالت میانگین دارد.
 بعضی افراد لازانیا را در اول کار نیم پز نمی‌کنند و به صورت خشک در ظرف می‌چینند اما نیم پخت شدن لازانیا در بهتر شدن طعم و مزه غذا مؤثر است؛ مخصوصاً اگر در آب جوش انواع ادویه هم اضافه کنید.
 شما می‌توانید هنگام چیدن لایه‌ها از سس بشامل یا سس سفید نسبتاً غلیظ استفاده کنید که در‌ این صورت لازانیا با سس بشامل یا سس سفید خواهید داشت.
 هنگام سرو لازانیا از انواع سس مانند سس گوجه، سس تند، سس سفید و ... می‌توان استفاده کرد.
 بهتر است لازانیا به صورت خیلی داغ سرو نشود. لازانیا را که از دستگاه خارج کردید اجازه دهید کمی ‌از حرارت بیافتد و بعد برش بزنید و سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی