[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۵
  • دوره جدید

کاپ کیک شکلاتی، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
 زمان پخت: 20 دقیقه
 
 مواد لازم برای 12 نفر
آرد: سه چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
کره: 100 گرم 
تخم مرغ: 2 عدد
شکلات: 50 گرم
پودر کاکائو: یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: سه چهارم قاشق چای‌خوری 
جوش شیرین: یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
ماست یا خامه: یک دوم پیمانه 
اسانس وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

کاپ کیک‌ها یا کیک‌های فنجانی، شیرینی‌های خوشمزه و جذابی هستند با ظاهر زیبا و هوس‌انگیز. انواع کاپ کیک برای پذیرایی از مهمان‌ها در اغلب جشن‌ها و مراسم‌ها مناسب هستند و طرز تهیه آسانی نیز دارند. کاپ کیک‌های شکلاتی جزو خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع کاپ کیک هستند که به شکل ساده یا مغزدار تهیه می‌شوند و با فراستینگ‌های شکلاتی یا خامه‌ای تزیین می‌شوند.
اگر شما از طرفداران کاپ کیک‌های شکلاتی هستید، حتماً ادامه این مطلب را بخوانید. ما در اینجا طرز تهیه 4 نوع کاپ کیک شکلاتی فوق‌العاده را به شما آموزش خواهیم داد. با این کاپ‌کیک‌های شکلاتی خوشمزه و جذاب می‌توانید دورهمی‌ها و مهمانی‌های خود را دلچسب‌تر کنید.

 روش اول: کاپ کیک شکلاتی
 مرحله اول
فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس، کره و شکلات را داخل کاسه‌ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید. پس از این‌که شکلات و کره ذوب شدند، آن‌ها را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
 مرحله دوم
تخم مرغ‌ها، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه‌ای بریزید و بزنید تا یکدست شوند. سپس، مخلوط کره و شکلات را به مواد داخل کاسه بیفزایید و مخلوط کنید.
 مرحله سوم
مواد خشک یعنی آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید.
 مرحله چهارم
مواد خشک و ماست را به نوبت و کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود (مایه این کیک کمی ‌سفت است).
 مرحله پنجم
داخل قالب‌ها کپسول کاغذی بگذارید و 2/3 هر کپسول از مایه کیک بریزید. سپس، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده‌اید به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزند.
 مرحله ششم
پس از این‌که کاپ کیک‌ها پختند، قالب را از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا کیک‌ها سرد شوند. سپس کاپ کیک‌ها را از قالب خارج کنید و همراه با خامه، سس شکلاتی و… تزیین کنید.

 روش دوم: کاپ کیک شکلاتی با خامه نارگیلی
 مواد لازم
شکر: 1 و یک دوم پیمانه
آرد: 1 و یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: سه چهارم پیمانه
جوش شیرین: 2 قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: سه چهارم قاشق چای‌خوری
نمک: سه چهارم قاشق چای‌خوری
تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
اسانس وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
شیر نارگیل پر چرب: 1 پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
آب گرم: سه چهارم پیمانه

 مواد لازم برای خامه نارگیلی
پودر ژلاتین: 2 و یک چهارم قاشق چای‌خوری
آب: 1 قاشق غذاخوری
خامه پر چرب: 2 و یک دوم پیمانه
شیر نارگیل: یک دوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
پودر نارگیل: 1 پیمانه

 طرز تهیه
 مرحله اول
ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. همچنین ۱۸ کپسول کاغذی را داخل قالب مافین قرار دهید.
 مرحله دوم
شکر، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس، تخم مرغ، وانیل، شیر نارگیل، روغن و آب گرم را اضافه کنید. مواد را با سرعت کم همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند.
 مرحله سوم
مایه کیک را داخل کپسول‌ها بریزید به طوری که حدود ۲/۳ از هر کپسول را پر کند. حال قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاپ کیک‌ها پخته شوند. زمانی‌که یک خلال دندان را در وسط کاپ کیک فرو کنید و خلال دندان تمیز بیرون بیاید، یعنی کیک‌ها پخته شدند.
 مرحله چهارم
برای تهیه روکش نارگیلی کیک، ابتدا یک ظرف استیل بزرگ و سری همزن را ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خنک شوند. سپس، پودر ژلاتین را با یک قاشق آب مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه خیس بخورد.
 مرحله پنجم
پودر نارگیل را داخل یک سینی فر بریزید و پخش کنید. سینی را حدود 2 تا 3 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بوداده و کمی ‌قهوه‌ای رنگ شود. البته حواس‌تان باشد که نارگیل‌ها زیاد در فر نمانند زیرا خیلی زود می‌سوزند. پودر نارگیل بوداده را کنار بگذارید تا خنک شود.
 مرحله ششم
 خامه را با محلول ژلاتین و شیر نارگیل مخلوط کنید و با سرعت بالای همزن برقی آن‌قدر بزنید تا خامه فرم بگیرد. شکر و نیمی ‌از پودر نارگیل خنک شده را با خامه میکس کنید.
خامه نارگیلی را روی کاپ کیک‌ها بکشید و پودر نارگیل باقی‌مانده روی آن‌ها بپاشید. قبل از سرو کاپ کیک شکلاتی با خامه نارگیلی حداقل آن‌ها را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

 روش سوم: کاپ کیک کرم شکلاتی گردویی
 مواد لازم
پودر گردو آسیاب شده: 1 فنجان
شیره طلایی یا عسل: یک دوم فنجان
پودر کاکائو: یک سوم و 1 فنجان
وانیل: 3 قاشق چای‌خوری
بادام هندی خرد شده: 2 فنجان
روغن نارگیل: یک دوم فنجان
آب: یک دوم فنجان

 طرز تهیه
 مرحله اول
پودر گردو را همراه با 3 قاشق شیره طلائی، یک فنجان پودر کاکائو و 1 قاشق چای‌خوری وانیل درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مواد چسبناک و خرد شوند.
10 تا 12 عدد قالب کاپ کیک حاضر کنید و مواد را درون آن‌ها پخش کنید و به کف قالب فشار دهید.
 مرحله دوم
بادام هندی خرد شده را 10 تا 15 دقیقه در آب بخیسانید و سپس، آب‌کشی کنید. بادام هندی را به همراه شیره طلایی، وانیل و آب درون غذاساز بریزید و مخلوط را آن‌قدر هم بزنید تا غلیظ و حجیم شود. سپس، پودر کاکائو و روغن نارگیل را اضافه نمایید و دوباره مواد را مخلوط کنید. اگر لازم بود، دور ظرف را چند بار بتراشید و سپس، دوباره آن را مخلوط کنید.
 مرحله سوم
مواد را روی محتویات کاپ کیک‌ها بریزید و آن‌ها را پر کنید. سپس، قالب‌ها را چند ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند. بعداً کاپ کیک‌ها را روی بشقاب‌های سرو برگردانید و روی آن‌ها را با شکلات و گردو تزیین کنید.

 سخن آخر
کاپ کیک‌ها یا کیک‌های فنجانی، شیرینی‌های خوشمزه و جذابی هستند که برای پذیرایی از مهمان‌ها در جشن‌ها و دورهمی‌ها عالی هستند. کاپ‌های شکلاتی، یکی از انواع کاپ کیک‌ها هستند که به صورت ساده یا مغزدار درست می‌شوند و با فراستینگ‌های خامه‌ای یا شکلاتی تزیین می‌شوند.
تا اینجا با طرز تهیه 3 نوع کاپ کیک شکلاتی مختلف آشنا شدید که طرز تهیه آسان و راحتی دارند. کاپ کیک شکلاتی، ساده‌ترین نوع کاپ کیک شکلاتی است که درست کردنش زمان زیادی طول نمی‌کشد. کاپ شکلاتی با خامه نارگیلی، نوع دیگری از کاپ کیک شکلاتی است که خامه نارگیلی و کاپ کیک آن در دو مرحله جداگانه درست می‌شوند. کاپ کیک کرم شکلاتی گردویی، از دو لایه شامل کیک و کرم شکلاتی تشکیل می‌شود و سومین نوع کاپ کیک شکلاتی است که با طرز تهیه آن در این متن آشنا شدید. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی